nlc.hu
TV-sztárok

Korda-villa nyitása

Nyomós okból nem nyitja meg szállodáját Balázs Klári és Korda György

Balázs Klári és Korda György kivár, még nem merik megnyitni a Korda-villát.

Balázs Klárinak és Korda Györgynek fájdalmas döntést kellett meghoznia októberben. A koronavírus-járvány alaposan megtépázta budai szállodájuk bevételét, így kénytelenek voltak egy időre bezárni. Amint lehet, azonnal újranyitják a Hotel Villa-Kordát, de óvatosságból ezzel még mindig várnak – írja a Bors.

Nyomós okból nem nyitja meg szállodáját Balázs Klári és Korda György

Balázs Klári és Korda György énekesek a debreceni Campus Fesztiválon 2019. július 19-én (Fotó: MTI / Czeglédi Zsolt)

Korda György és Balázs Klári tavaly ősszel zárta be ideiglenesen szállodáját, de még nem kockáztatják meg, hogy vendégek híján a kiadásaik újra megnövekedjenek. Egyelőre kevés esélyt látnak arra, hogy elérjék a pandémia előtti látogatottságot.

„Ha nincs vendég, nincs bevétel sem. Szerintünk nem érdemes augusztus előtt kinyitni” – mondja Balázs Klári.

A házaspár alig várja, hogy újra színpadra álljon, augusztusra már nagyon sok fellépésük van, akkorra talán újra a régi életüket élhetik. Már nagyon várják, hogy újra találkozhassanak rajongóikkal, de „az ölelések, puszik ideje még nem jött el”. A házaspár ugyan már be van oltva, de szerintük fő az óvatosság.

A Korda házaspár imád utazni. A kemény munkát, az év fáradalmait korábban januárban pihenték ki. Most azonban akkor sem terveznek külföldi utat, ha már szabad utat kapnak.

Milyen a Korda-házaspár élete a járvány alatt?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top