nlc.hu
TV-sztárok

Verus a Mestercukrász-győzelemről

Verus lett a Mestercukrász győztese: ,,Minden anyukának azt kívánom, hogy így mutathasson példát a gyerekének”

Verus nyerte meg a Mestercukrászt: a nyereményről, a tapasztalatairól és a családja reakciójáról is mesélt nekünk.

Először is, gratulálok. Mit éreztél, amikor a végén kimondták a nevedet?

Kívánom mindenkinek, hogy átélhessen egy ilyen pillanatot az életében, mert fantasztikus. Megáll az idő ilyenkor. Utólag nézegettük a fotókat, amik a győztes kihirdetésének pillanatában készültek. Csak néztem a hulló konfettiket, jól éreztem magam, benne voltam a pillanatban. Van pár perc, amire nem is emlékszem, de óriási boldogság volt.

sznopek verus

Verus nyerte meg az ötmilliós fődíjat (Fotó: RTL Magyarország/Tulok András)

Állítólag nehezen hitted el, hogy nyertél. Most már azért kezded felfogni, hogy ez milyen szuper dolog?

Leginkább azért nem hittem el, mert nagyon kemény volt a verseny, sokat kivett belőlem és ekkor már nagyon fáradt voltam. Amikor kimondták a nevemet, euforikus érzés volt. Alig vártam, hogy a nézők és a barátaim is lássák, ki nyert, hiszen a környezetemben szinte senki nem tudta, hogy mi lett a végeredmény.

A fiad és a férjed hogy reagált, amikor megnyerted a versenyt?

Eleinte nem is mertem belelovallni magam, hogy megnyerhetem a versenyt, de egy dologért nagyon küzdöttem. Amikor megtudtam, hogy a döntőben ott lehet a fiam és a férjem, nagyon szerettem volna a fináléban sütni, hogy ők is láthassanak és átérezhessék mindazt, amit nekem adott ez a pár hét. A gyerekem ugrált a boldogságtól, amikor kimondták a nevemet, nagyon jó volt ezt látni. Minden anyukának azt kívánom, hogy így mutathasson példát a gyerekének: elképzeltem valamit, mertem nagyot álmodni. Elmentem ebbe a versenybe, küzdöttem, nem adtam fel, a fiam pedig végignézhette, hogy mire képes az anyukája, ha valamit nagyon akar. Így szeretnék neki egész életében példát mutatni, fenomenális érzés volt.

sznopek veronika család

Verus és a családja (Fotó: Sznopek Verus)

Kiegyensúlyozott teljesítményt nyújtottál, de azért a keddi adásban szorult helyzetbe kerültél. Mire gondoltál, amikor megmenekültél a kieséstől?

Az a nap volt a mélypontom, gyengén teljesítettem. Elfáradtam már fizikailag és mentálisan is. Úgy éreztem, hogy ott kaptam még egy bizonyítási esélyt és mindenképp élni szerettem volna vele. Felszívtam magam és eldöntöttem, hogy innentől hiba nélkül fogok sütni.

A győzelem mellett mi volt a legjobb pillanatod a versenyben?

A dobostortasütés a döntő héten. Ott éreztem úgy, hogy ez az én terepem és nem tudnak megfogni. Szerintem ebben a sütésben voltam a leghatározottabb, a legkiegyensúlyozottabb. Hiba nélkül sütöttem meg, gyönyörű lett a végeredmény. Az esküvői tortánál is nagyon szerettem volna bizonyítani, mert a férjem és a fiam kedvenc színésze Nagy Ervin, de egyébként is szeretek ilyen finomságokat gyártani.

Ki miatt jelentkeztél? Mondták a családban, hogy jól mozogsz a konyhában és úgy gondoltad, hogy igazuk lehet?

A családomtól sok pozitív visszajelzés érkezett, de valahogy soha nem hittem el, hogy ennyire jó, amit csinálok. Amikor jött a lehetőség, hirtelen elhatározásból úgy döntöttem, jelentkezem. Onnantól pörögtek az események, elmentem a válogatóra, ott már nem kellett azon gondolkoznom, hogy mégse kéne menni. Vitt magával az egész, egyik esemény a másik után, és végül a döntőig jutottam. Saját magamnak akartam ezzel bizonyítani és azt mondhatom, hogy sikerült is.

Milyen célokat tűztél ki a verseny előtt?

Az volt a célom, hogy szeretnék a döntő hétre bekerülni. Ezért küzdöttem, hogy kihozzam magamból a legjobbat. Amikor bejutottam a fináléba, akkor elkezdtem elhinni, hogy meg is nyerhetem a versenyt. A keddi versenynap után éreztem úgy, hogy ha már ide eljutottam, akkor most már meg akarom mutatni, hogy mit tudok.

mestercukrász verus

Verus a Mestercukrászban (Fotó: RTL Magyarország/Tulok András)

Mire költöd a főnyereményt?

A férjemmel még soha nem ültünk repülőn és állandóan azzal nyúzom, hogy nagyon szeretnék repülni. Azt mondta, ha megnyerem a műsort, akkor választhatok úti célt. Azt tudni kell róla, hogy nagyon ódzkodik a repüléstől. Amikor megnyertem a versenyt, az első gondolataim között volt, hogy végre repülhetek, és behajtom a férjem ígéretét. El fogunk menni egy fehér homokos, pálmafás pihenésre. A pénz másik részéből pedig szeretnék nyitni egy kisebb helyet, ahol workshopokat tartok majd.

Elképzelhető, hogy a jövőben csak a cukrászattal foglalkozz?

Egyelőre párhuzamosan szeretném a két szakmámat csinálni. Szeretek a rendőrségen dolgozni, bűnmegelőzéssel foglalkozom, iskolákban tanítok. Örömmel végzem a rendőrségi munkámat, szóval szeretném megtartani mindkettőt.

Érezted a nézői szeretetet a verseny alatt?

Álmomban nem gondoltam volna, hogy ennyire támogatóak lesznek majd az emberek. Nagyon sok szeretetet kapok, ez is az egyik pozitív hozadéka a műsornak. Amit a közösségi oldalaimat kapok, az hihetetlenül felemelő, rengeteg dicsérő üzenetet kapok, gyakorlatilag minden egyes komment pozitív.

Sztárinterjúk az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top