nlc.hu
TV-sztárok

Meghalt Jay Pickett sorozatszínész

A Treasure Valley forgatásán meghalt Jay Pickett, az esetet még vizsgálják

A színész a Treasure Valley forgatásán lett rosszul, egyelőre vizsgálják, mi okozta Jay Pickett hirtelen halálát.

A General Hospital és a Days of Our Life sorozatokból ismert Jay Pickett hatvanéves korában, tragikus hirtelenséggel hunyt el. A Treasure Valley című film rendezője, Travis Mills a közösségi oldalon írt a két nappal korábban történtekről, ahol a film vezéralakjától, a Treasure Valley írójától-producerétől búcsúzott. 

A forgatáson halt meg Jay Pickett

A forgatáson lett rosszul Jay Pickett, a hatvanéves színész halálát vizsgálják (Fotó: Getty)

„Hirtelen hunyt el, miközben éppen a film egyik helyszínén készítettünk elő egy jelenetet. Egyelőre nincs hivatalos magyarázat, miért halt meg Jay, jelenleg azt gyanítják, szívroham végzett vele. Mindenki, aki a helyszínen volt, azon volt, hogy életben tartsuk. Összetört a szívünk, és együttérzünk a családjával, akiket lesújtott ez a sokkoló tragédia. Mint azt sokan tudjátok, Jay elképesztő ember volt. Kedves, aranyos és nagyvonalú. Egyike volt a legjobb színészeknek, akikkel dolgoztam és megtiszteltetés, hogy ezt megtehettem” – olvasható a hosszú bejegyzésben, 

Jim Heffel színész egy külön bejegyzésben emlékezett meg a barátjáról, és azt írta, Pickett lovon ült, amikor rosszul lett. „Úgy halt meg, mint egy cowboy” – írta Heffel, aki később közös képekkel búcsúzott.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top