nlc.hu
TV-sztárok

Oczella Eszter és Baronits Gábor kapcsolata

Oczella Eszter és Baronits Gábor magukat buktatták le a Totem bemutatóján

Oczella Eszter és Baronits Gábor ugyanabban a csapatban versenyeztek a Totem forgatásán, és úgy tűnik, ez összehozta őket.

Tegnap bemutatták a Totem szereplőit, és a tegnapi sajtóvetítésen nehéz volt nem észrevenni, hogy Oczella Eszter és Baronits Gábor állandóan egymás közelében keringtek, egymás mellé ültek. A 27 éves egykori szépségkirálynő és a 32 éves színész a Szarvasok csapatában versenyeztek, a hosszú és fárasztó forgatások pedig megalapozták a kapcsolatukat. Nemrég mindketten egy görögországi nyaralásról posztoltak a közösségi oldalakon, és bár közös kép nem készült, egyértelmű volt, hogy ugyanott vakációztak.  

A Totem Szarvasai és vezetőjük: Hamvai PG, Leo, Oczella Eszter, Novák Zalán, Baronits Gábor, Oczella Krisztina, Csősz Bogi

A Totem Szarvasai és vezetőjük: Hamvai PG, Leo, Oczella Eszter, Novák Zalán, Baronits Gábor, Oczella Krisztina, Csősz Bogi, Szőke Zoltán (Fotó: sajtószoba)

„Kicsim, nézd, ott a fotód!” – szólt oda Gábor Eszternek, amikor elmentek a mozi folyosóján álló Totem-reklám előtt, mindezt pedig a Blikk munkatársa meghallotta, és rákérdezett a két sztár kapcsolatára. A színész először azzal hárított, hogy nem szeretnének ezzel a középpontba kerülni, most a műsor a fontos. 

„A Totem forgatásán találkoztunk először, ott jóban lettünk, lelkileg közel kerültünk egymáshoz a kihívásoknak köszönhetően, amióta pedig vége lett, ismerkedünk” – válaszolta a kérdésre Eszter, végül a színész is annyit mondott: „Egyelőre valóban ismerkedünk, és kíváncsian várjuk, merre tart ez a kapcsolat.”

Akiket szintén egy forgatás hozott össze: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top