nlc.hu
TV-sztárok

Szorcsik H. Viki élete

15 éves volt, amikor egy ország megismerte, ma már kétgyermekes anyuka Szorcsik H. Viki

Szorcsik H. Viki a Jóban Rosszaban című sorozatban tűnt fel, ahol 15 évesen kapott szerepet. Mi lett vele azóta?

Szorcsik H. Viki 15 éves volt, amikor először öltötte magára Bencsik Bea karakterét a Jóban Rosszban sorozatban, ahonnan 2011-ben távozott várandóssága miatt. Kisfia, Andriska 2012. február 7-én látta meg a napvilágot, kislánya, Zara 2013. szeptember 20-án született.

Szorcsik H. Viki: mi lett vele

Szorcsik H. Viki 2012-ben. (Fotó: Sajtószoba/TV2)

A 29 éves Szorcsik H. Viki nagyon sokoldalú anyuka, a Spirit Színház társulatának állandó tagja, mozgásfejlesztést is tanít gyerekeknek, szerepelt az RTL Klub nagysikerű sorozatában, a Válótársakban is, és rendezőasszisztensként is megmutatta képességeit: az RTL Klub A Tanár című sorozatában is kapott munkát.

„Tavaly kaptam a felkérést, hogy szükség lenne egy harmadik rendezőasszisztensre, én pedig boldogan vállaltam, hiszen kihívásként éltem meg, korábban sosem csináltam ilyet. Az első napokban, bevallom, kicsit vérzett a szívem, hogy nem én vagyok a kamera előtt, de aztán egyre jobban belejöttem a munkába, és kifejezettem élveztem a feladatokat” – mondta korábban a Blikknek Szorcsik H. Viki.

Állandó súlyproblémákkal küzd

A színésznő korábban 40 kilósan kórházba került. Elmondása szerint gondok vannak az étvágyával, egyszerűen nem jön az éhség. „Az evés számomra kötelező kör, nem élmény. Nincsenek kedvenc ízek, nem szeretek enni, nem vágyom finomságra. A súlyomat azzal tartom, hogy megiszom napi 7 deci banánturmixot. Ebbe még teszek magas energiatartalmú fehérjét” – mondta korábban Szorcsik H. Viki.

Nézegetnél még akkor és most fotókat? 

(Nyitókép: Olajos Piroska/smagpix)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top