nlc.hu
TV-sztárok

Iszak Eszti a Miss Balatonra nem egyedül készül

Iszak Eszti nagyon boldog: „Alig várom, hogy ismét találkozzunk!”

Augusztus 13-án nagyszabású gálaesttel készülnek a Miss Balaton korábbi királynői és udvarhölgyei Balatonfüreden. Az est háziasszonya ismét Iszak Eszti lesz, aki már alig várja, hogy ismét találkozhasson a lányokkal.

Iszak Eszti idén is a Miss Balaton mentorcsapatának tagja, Epres Panni, Horváth Éva, Dukai Regina, Gelencsér Tímea mellett. A mentorok és korábbi versenyzők összetartó közösségén túl prominens vendégeket várnak és parádés fellépőket ígérnek a szervezők a balatonfüredi eseményre. 

Miss Balaton csapat, ahol mindenki úgy érzi, egy második családra talált: Balogh Eleni, Lipcsei Betta, Iszak Eszti, Epres Panni, Gelencsér Tímea és Horváth Éva

Miss Balaton csapat, ahol mindenki úgy érzi, egy második családra talált: Balogh Eleni, Lipcsei Betta, Iszak Eszti, Epres Panni, Gelencsér Tímea és Horváth Éva

A Miss Balaton számomra egy családot jelent, egy csapatot, akikkel jó pár éve együtt töltöm a nyaraim egy részét – mondja Iszak Eszti. – Olyan közösség gyűlt össze, akikkel megoszthatjuk a közös élményeket. Alig várom, hogy ismét találkozzunk a lányokkal. Magát a Balatont nem csak nyáron, télen is nagyon szeretem. Kiskoromban a déli parton töltöttem sok időt, a nyári szünetek egy része Siófokon telt. A Miss Balaton miatt viszont az utóbbi években inkább az északi part került előtérbe az életemben.

A műsorvezetésen kívül számtalan feladata van Esztinek. „Nemcsak a gálát vezetem, arra is felkészítem a lányokat kommunikációs tanácsadóként, hogy egy interjúhelyzetben hogyan kell viselkedni, hogyan gyakorolhatnak egy-egy ilyen megmérettetésre. A versenyeknél nem egyszer tapasztaltuk, hogy volt olyan lány, aki gyönyörű volt, viszont hiányzott belőle valami. Közhely, de a szépség mellett kell egyfajta plusz belső tartalom és energia, kisugárzás, hogy ne legyen sótlan személyiség. De nem csak a lányoknak, nekem is van mentorom, egy munkatársnőm, Tündi, akit pár éve ismertem meg egy munka kapcsán. Nagyon felnézek rá, mint személyiségre, és arra is, amit elért az életben.”

Miss Balaton korábbi győztesei:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top