nlc.hu
TV-sztárok

Sharon Stone véleménye az oltástagadókról

Eleshet egy szereptől Sharon Stone, mert nem hajlandó oltatlanokkal együtt dolgozni

Sharon Stone-t felháborítja, hogy elvárják a színészektől, hogy oltatlanokkal is együtt dolgozzanak.

Nagyszerű filmforgatási lehetőséget kapott Atlantában Sharon Stone, aki szívesen vállalná a szereplést, egy kitétellel: ha csak beoltott stábtagokkal dolgozhat együtt – írja a Tények.hu.

Eleshet egy szereptől Sharon Stone, mert nem hajlandó oltatlanokkal együtt dolgozni

Fotó: MUSTAFA YALCIN / ANADOLU AGENCY / Anadolu Agency via AFP

A 62 éves színésznőt ezt követően viszont megfenyegették, hogy elveszítheti a munkáját, ha továbbra is fenntartja az elgondolását. „Nagyon bosszant az egész helyzet, ugyanis a Producers Guild of America (a producereket tömörítő szakszervezet Amerikában) nem garantálja, hogy minden stábtag, akikkel dolgoznom kellene, be lesz oltva” – mesélte a Deadline-nak a színésznő.

Stone-t egyszerűen felháborítja, miszerint elvárják a színészektől, hogy olyan helyen dolgozzanak, ahol nem gondoskodnak a kellő biztonságról – írta a La Repubblica.

Sean Penn korábban szintén hasonló intézkedéseket szeretett volna a forgatások alatt, azonban őt nem érte támadás. Jennifer Aniston pedig több barátságát is megszakította hasonló okok miatt. A helyzet megoldásáért több neves stúdió összefogott, hogy szeptember 30-tól már csak oltott emberek dolgozhassanak a forgatásokon

Koronavírus-helyzet

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top