nlc.hu
TV-sztárok

Kórházban volt Molnár Anikó

Molnár Anikó élete 180 fokos fordulatot vett

Lassan 18 éve keresi az igaz szerelmet a nyilvánosság előtt Molnár Anikó. Most azonban teljesen megváltozott az élete az egykori Nagy Ő-nek.

Molnár Anikó nemcsak átvitt értelemben vannak szívproblémái, hanem a valóságban is: egyik éjszaka erős mellkasi fájdalomra ébredt, majd a bal karja is elkezdett zsibbadni. Kórházba került, a kardiológiai vizsgálat után azonban megnyugtató választ kapott a problémájára.

Molnár Anikó

Molnár Anikó teljesen átértékelte az életét – Forrás: TV2 / Tények Plusz – videó

Azt mondták, ez két esetben fordulhat elő egy nőnél: hormonális változáskor vagy pedig egy kezdődő koszorúér-szűkületnél. Megállapították, hogy nincsen kezdődő koszorúér-szűkületem, tehát valószínűleg hormonális változás. Én azt mondom, hogy az is, plusz, hogy mindent a szívemre vettem az elmúlt 46 évben, mióta élek” – mesélte a Tények Plusznak adott interjúban.

A kórházi ágyon feküdve azonban teljesen megváltozott Molnár Anikó élete. Belátta, egész életében rohant, mindent erőből és egyedül akart megcsinálni és a szerelmet is görcsösen kereste. Immár teljesen átértékelte az életét és rengeteg felesleges dolgot elengedett az életéből. “Ott feküdve a kórházban azt mondtam, hogy nincs az a probléma, nincs az az élethelyzet, nincs az a megoldandó feladat, ami miatt én ide vissza fogok kerülni. Nem éri meg. Az a legfontosabb, hogy egészséges legyek. És nincs az a férfi a világon, aki miatt én halálra fogom magam idegeskedni” – jelentette ki a sminktetoválóként dolgozó egykori Nagy Ő. “Egy olyan nő akarok lenni, akit tudnak szeretni, akit lehet szeretni, aki ki tudja mutatni, hogy szeret” – tette hozzá. Ha pedig mégsem talál rá a szerelem, azt mondja, már az sem zavarja.

Olvass még Molnár Anikóról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top