nlc.hu
TV-sztárok

Titkos kazettákat hagyott a lányára Komár László

Kiderült Komár László titkos öröksége

Halála után is tartogat meglepetéseket az énekes.

A 9 évvel ezelőtt elhunyt Komár László 3 kazettát hagyott a lányára, Karolinára, melyeket kizárólag a 18. születésnapján hallgathat meg. Az énekes arról is gondoskodott, hogy az adathordozók ne kerüljenek rossz kezekbe, ezért az egyik legjobb barátjára, lánya keresztapjára, Stark Ferencre bízta az örökséget – írja a Bors.

Komár László

Komár László titokzatos kazettákat hagyott hátra (Fotó: MTI/Soós Lajos)

„2022. október 15-ig őrzöm és nem adom oda azokat senkinek. (…) Egy pukkanós zacskóban adta át nekem Laci a mikro-kazettákat, és még egy diktafont is mellékelt hozzá, amivel meghallgathatja majd Karolina a felvételeket” – árulta el a bulvárlapnak Stark.

A Bors azt is megtudta, hogy az exfeleségek anno pereskedtek a hagyatékon és megpróbálták kiszedni Stark Ferencből az igazságot a kazetták hollétéről, de ő mindvégig tartotta magát a barátjának adott szóhoz. Amúgy még a zenészbarát sem tudja, hogy mi van a kazettákon: „Csak sejtéseim vannak: szerintem Karolina örökségét hordozzák”.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top