nlc.hu
TV-sztárok

Elhunyt Eugénia hercegnő apósa

Gyászol a brit királyi család, elhunyt Eugénia hercegnő apósa

George Brooksbank 72 éves volt.

Az utóbbi pár napban több fotó is napvilágot látott Eugénia hercegnőről és férjéről, amelyen nagyon szomorúnak tűntek. Úgy tűnik, volt okuk rá, hiszen a Daily Mail azt írja, a hercegnő apósa, George Brooksbank a napokban elhunyt.

eugénia hercegnő és jack brooksbank

Fotó: Profimedia

A forrás szerint George Brooksbank korábban elkapta a koronavírust és kórházban kezelték. Egy idő után jobban lett, de már nem volt ugyanolyan, mint korábban. Az utóbbi időben ismét sokat betegeskedett. Egyelőre nem nyilatkozott az ügyben a brit királyi család, nem erősítették meg, hogy pontosan mi okozta a hercegnő apósának halálát. 

Eugénia hercegnő és Jack Brooksbank februárban született gyermekét júliusban keresztelték volna meg, amire természetesen az idősebb Brooksbank is hivatalos volt, de a pandémia miatt pár hónapra eltolták és épp tegnap került rá sor. Bár a férfi haláláról egyelőre semmit nem tudni, valószínűleg már nem élte meg az unokája keresztelőjét.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top