nlc.hu
TV-sztárok

Meghalt Nick Cannon 5 hónapos fia

Nick Cannon 5 hónapos fia agydaganatban hunyt el

A tévésztár a műsorában jelentette be a szörnyű hírt.

Öt hónappal ezelőtt kitörő örömmel osztotta meg a hírt Nick Cannon, miszerint megszületett a kisfia, Zen, ám azóta nem posztolt semmit a gyerekéről, de még csak nem is beszélt róla. Már tudjuk, miért: a mindig vidám tévésztár a saját esti műsorában árulta el kedden, hogy 5 hónapos korában elhunyt a kisfia, aki agydaganattal küzdött.

Nick Cannon arról kezdett el beszélni, hogy a pici két hónapos volt, amikor észrevették, hogy nehezen vesz levegőt, ezért elvitték orvoshoz. Ekkor állapította meg az orvos, hogy valami elváltozás van az agyában: kiderült, hogy agydaganata van. Ezután több műtét következett, ám nem javult a kis Zen állapota.

Tudtam, hogy utoljára fogom a kezemben a fiamat, ezért szerettem volna minél több, minőségi időt eltölteni vele. Köszönöm a családomnak, hogy mellettem voltak ebben a nehéz időszakban és nem engedték el a kezem egy percre sem

– mondta megtörten Mariah Carey volt férje.

nick cannon

Elhunyt Nick Cannon 5 hónapos fia (Fotó: GettyImages)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top