TV-sztárok

Varga Izabella: folyamatosan keresem a megújulást (x)

„Az élet azt tanította, hogy a hirtelennek tűnő változások is jó dolgokat hoznak magukkal” – vonja meg a tanulságot Varga Izabella, akivel a budapesti ÁRKÁD-ban beszélgettünk.

„Kíváncsian előre kell tekinteni, az újratervezésben pedig meglátni a lehetőségeket” – folytatja a színésznő, akinek idén az okozta a legnagyobb változást az életében, hogy véget ért a televízióban két évtizedig futó sorozata. „23 évig bújtam mindennap ugyanannak a karakternek a bőrébe, így biztosan itt volt már az ideje a változásnak, hogy új ajtók nyíljanak, új inspirációk találjanak meg.”

Izabelláról kevesen tudják, de olyannyira folyamatosan keresi a megújulást, hogy színészi karrierje mellett időközben nemcsak a drámatanári, de az üzleti coach képesítést is megszerezte, sőt idén felnőttképzés szakon folytatja egyetemi tanulmányait. „Intenzív év van mögöttünk, hiszen idén nemcsak én felvételiztem, de kisebbik lányom középiskolás, nagyobbik egyetemista lett” – foglalja össze az elmúlt hónapok történéseit a színésznő, aki számára az is újdonság volt, hogy a korábban a virtuális családja körében órarend szerint beosztott életét lazább napirend váltotta fel.

Varga Izabella: folyamatosan keresem a megújulást (x)

Varga Izabellával a szintén jelentős megújuláson átesett budapesti ÁRKÁD-ban futottunk össze. Nemcsak a könnyű tájékozódást segítő információs rendszerek és a parkolóház szolgáltatásai bővültek az Örs vezér téri bevásárlóközpontban: a korszerűbb beltéri design mellett a prémium lounge területeken új bútorok várják a látogatókat, de a VIP-lounge kényelmes kanapéin is megpihenhetünk shoppingolás közben.

Természetesen az üzletkínálat folyamatos korszerűsödése is része az ÁRKÁD megújulásának. A divatrajongók örömére megújult például a Levi’s és a Heavy Tools, de tavasszal megduplázta a területét a Zara is, illetve a kibővült Griff kapui is újra nyitva állnak. Az új üzletek között üdvözölhetjük az eMAG-ot, de új szereplőként van jelen a Selowei, a Story Shop, a Tatuum, a Yoyoso, és a babások örömére már Gardrobe Mini is. A főzés szerelmesei pedig a KitchenShop-ban válogathatnak kedvükre a konyhai eszközök között.

Varga Izabella: folyamatosan keresem a megújulást (x)

„Idén hosszú évek után először lesz időm arra, hogy kényelmesen/rugalmasan készüljek fel a karácsonyra, szinte időmilliomos vagyok” – utal a következő hetek forgatagára Varga Izabella, aki az ajándékozás terén a személyesség híve. „Ha a bevásárlásról van szó, szeretem a kisebb léptékű helyeket, ahol ugyanakkor nagyon széles a kínálat” – meséli a színésznő, majd hozzáteszi: „bár magát a vásárlást szeretem hamar megoldani, imádok inspirációs céllal bolyongani az üzletek között”.

A jövőben se maradjon le az ÁRKÁD-dal kapcsolatos történésekről:

https://www.arkadbudapest.hu/

https://www.facebook.com/arkadbudapest

https://www.instagram.com/arkad_budapest/

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top