nlc.hu
TV-sztárok

Hadas Kriszta esküvői ruhában

Hadas Kriszta harmadszor is esküvői ruhába bújt

Az első esküvőjén már megvolt a lánya, a másodikon pedig már útban volt a fia.

Hadas Kriszta harmadszor is esküvői ruhába bújt a NőComment legutóbbi adásában. Az 50 éves újságíró-riporter kétszer ment férjhez eddigi élete során, most azonban – a műsorban – ismét magára öltötte az első hófehér ruháját, de a másodikat is megmutatta.

Hadas Kriszta

Hadas Kriszta kétszer ment férjhez (Fotó: Sajtóklub)

„Az eljegyzésekre nem emlékszem. Egyáltalán. Mert tudták, hogy én nem vagyok egy romantikus alkat, úgyhogy nem kellett nagyon feltupírozni a dolgokat. Egyébként is nálunk úgy volt, hogy én mentem biztosra, nem a férfi, tehát az első esküvőmnél már megvolt a gyerek, a másodiknál pedig útban volt. Tehát én nem bíztam a véletlenre” – mesélte Hadas Kriszta, aki meg is mutatta a két esküvői ruháját. „Elhoztam nektek csak, hogy lehessen szörnyülködni, hogy mivé váltam” – mondta az újságíró, prezentálva a 3 részből álló, első esküvői ruháját, amit 45 kilósan, szoptatós anyukaként viselt, ám most csupán a hosszú, frakkszerű mellényrészbe való bebújással próbálkozott, ám sikertelenül:

A második esküvői ruhájáról a következőket mondta Hadas Kriszta: „Akkor már nagyon olcsóban toltuk. Egy napocska van rajta elől, mert akkor már a második gyerekemet vártam.

Olvass még Hadas Krisztáról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top