nlc.hu
TV-sztárok

Liptai Claudia: "K@rvának se kellettem"

Liptai Claudia kiborult azon, hogy sosem hívták dubajozni: „Azt hittem, hogy jó nő vagyok”

A műsorvezető nehezen emésztette meg.

Szóba került a dubajozás a NőComment legújabb részében. Liptai Claudia elárulta, hosszú ideig ki volt azon borulva, hogy sosem hívták dubajozni.

Liptai Claudia

Liptai Claudia elgondolkodott már a dubajozáson (Fotó: Sajtóklub)

„Én nekem annyira elkeseredett gyerekkorom volt, hogy nagyon sokáig arra gondoltam, hogy mi lenne, ha k@urva lennék? De még annak sem kellettem, mert senki nem hívott meg még dubajozni sem. Én ezen ki voltam borulva hosszú ideig. Amikor azt hittem, hogy épp jó nő vagyok. Tényleg, én ezt most komolyan mondom. Volt olyan, hogy azt mondtam: én ezt nem hiszem el, hogy valaki arra sem gondol, hogy engem elhívjanak, hogy odamenjek. Lehet, hogy ott annyira nem lettem volna boldog tőle. De rosszul esett. Az is eshet rosszul az embernek, ha nem kíváncsiak rá” – vallotta be a műsorvezető a vendégeinek.

Mire Hadas Kriszta megjegyezte: „Vegyék ezt most üzenetnek a dubajosok!”

Erre Liptai Claudia nevetve a következőket mondta: „Biztos vannak ilyen vak sejkek. Vagy vannak az alvó sejkek, azok még talán átgondolnák”.

Olvass még Liptai Claudiáról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top