nlc.hu
TV-sztárok

Összekapott Pap Dorci és Besenyei Bogi

Exatlon All Star: „Mocskos szája van” – Pap Dorci és Besenyei Bogi ismét összekaptak

Valószínűleg nem lesznek barátnők a későbbiekben sem.

A Kihívók csapatának két versenyzője, Pap Dorci és Besenyei Bogi gyakorlatilag egyszer sem voltak még ugyanazon a véleményen. Különbözik a személyiségük, máshogy gondolkodnak különböző dolgokban, ezért többször is vitáztak már. A minap éppen azért, mert egy futamban Dorci Bogit küldte volna a pirosak versenyzője ellen, amivel a lány nem értett egyet, ennek pedig hangot is adott később.

besenyei bogi pap dorci

Fotó: TV2

„Jött megint ez a trágárság, mocskos szája van, nem tudok mit mondani. Nem vagyok hozzászokva ahhoz, hogy valaki állandóan káromkodva beszél. Én vagyok a legtávolabb attól, hogy állandóan vitatkozzunk” – mondta Besenyei Bogi. 

A két lány korábban már volt csapattárs, akkor sem jöttek ki egymással és ez az Exatlon All Star évadában sem változott. Adu Laci szerint Bogi korábban nagyon gyenge játékos volt, mostanra azonban megjött az önbizalma és megbolondítja a főnyeremény. Dorci azt mondja, már régóta érett egy olyan beszélgetés, ahol szembesítik Bogit a hazugságaival. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top