nlc.hu
TV-sztárok

Kiszel Tünde sose hozott szégyent a családjára

Kiszel Tünde: „Semmi olyat nem vállaltam, ami miatt ma ne tudnék tükörbe nézni”

Kiszel Tünde úgy érzi, nincs miért szégyenkeznie.

Osváth Zsolt 1Kanapén című műsorának vendége volt Kiszel Tünde, akiről ezúttal nagyon sok mindent megtudhattak a nézők, olyanokat is, amiket korábban nem osztott meg a nyilvánossággal a naptárdíva. Őszintén beszélt a családjáról, és arról, mit szóltak szülei, hogy ilyen karriert választott magának

Kiszel Tünde

Kiszel Tünde (Fotó: Instagram)

Tünde édesapja, Kiszel János orvosprofesszor volt, édesanyja tanár, nővére pedig szintén orvos. Tünde mégis gyerekkorától kezdve rajongott a színpadért és a csillogásért. 

Zsolt először azt kérdezte Tündétől, mit szóltak ehhez a szülei. „Anyukám mindenben támogatott, ő volt a legjobb barátnőm. Mindent megbeszéltünk együtt – mondta Tünde. Majd arra a kérdésre, hogy valaha is érezte-e, hogy a szülei kevésbé lennének rá büszkék, mint a nővérére, azt válaszolta: Nem, hál’ Istennek, nem, mert amit én csináltam, azt tisztességesen, becsületesen. Soha nem mentem el olyan irányba, amit szégyellni kellett volna.”

A naptárdíva pályafutása legelején Németországba utazott, ahol a német Tutti-Frutti című műsornak az első magyar vendége volt. Ezen alkalomból a melltartó is lekerült az akkor fiatal szépségről. „Művészi volt, gyönyörű díszletben, jelmezben és nagyon sok lány közül választottak ki. A legvégén kellett egy pillanatra levenni (a felsőt), ezenkívül soha semmilyen más erotikus munkát nem vállaltam.”

És hogy ehhez mit szólt a család? „Féltettek, azt mondták, hogy vigyázzak magamra, és csak olyat vállaljak, ami az erkölcseimmel egyezik és én ezt meg is fogadtam. Soha semmi olyat nem vállaltam, mert szeretek tükörbe nézni. Otthon elég sok tükröm van, tehát semmi olyat nem vállaltam, amire ma azt mondanám, hogy nem kellett volna.”

A teljes videó ITT tekinthető meg. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top