nlc.hu
TV-sztárok

Házasodna a gazda: a társkeresők

Házasodna a gazda: ők keresik idén a szerelmet

Három gazdasszony és öt gazda keresi a szerelmet.

Ahogy az korábban már kiderült, idén újra lesz Házasodna a gazda, ezúttal már az ötödik évad. Az RTL Klub közleménye szerint április 24-én, vasárnap este 19:50-től az RTL Klubon három nő és öt férfi mutatkozik be, akik szeretnék a mindennapjaikat megosztani egy olyan társsal, akihez közel áll a vidéki élet romantikus miliője. Most egy rövid videóban meg is mutatták a szereplőket.

 

A videóban az is elhangzik, hogy az ország minden tájáról jelentkeztek társkeresők. Hajdú-Bihar, Hargita, Galánta, Borsod, Bács-Kiskun, Heves, Pest – ezekről a területekről származnak a műsor ötödik évadának szereplői. 

Ahogy már a Házasodna a gazda előző négy évadában látható volt, ez nem egy hagyományos párkereső műsor, hiszen a társkeresés mellett azt mutatja be, milyen különleges és egyedi romantikája van a vidéki életnek, ehhez pedig kapcsolódnak az állattartással járó teendők és a mezőgazdasági munkák, amihez egy gazdának olyan társat kell találnia, aki kiveszi a részét a mindennapokból.

Továbbra is Nádai Anikó a műsorvezető, aki ezúttal várandósan utazik el majd minden egyes gazdához és gazdasszonyhoz.

Nádai Anikó

Fotó: RTL Magyarország

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top