nlc.hu
TV-sztárok

Szakított Árpa Attila

Árpa Attila és a nála 19 évvel fiatalabb párja között már egy ideje elkezdett megromlani a viszony

Sajtóinformációk szerint rég megromlott Árpa Attila és kedvese viszonya.

A TV2 újra elindítja A Nagy Ő című műsorát, melynek főszereplője a pletykák szerint Árpa Attila lehet. Ez azért is érdekes, mert mindenki úgy tudta, hogy boldog párkapcsolatban él Czakó Alexandra színésznővel. A páros egy héttel ezelőtt még együtt szerepelt egy tévéinterjúban, ahol látszólag minden rendben volt köztük – írja a Bors.

Árpa Attila és a szakítás

Fotó: Sajtóklub

Lapinformációk szerint Árpa Attila és a nála 19 évvel fiatalabb kedvese között már egy jó ideje elkezdett megromlani a viszony. A Nagy Ő megbeszélésein pedig azzal a tudattal kellett részt vennie, hogy tudta, meg kell felelnie a legfontosabb kritériumnak, nem lehet párja. 

A lap a TV2-t is megkereste az ügy kapcsán, de a csatorna nem erősítette meg Árpa Attila szereplését. „Ahogy Fischer Gábor, a TV2 Csoport programigazgatója korábban már bejelentette, a Nagy Ő-nek akkor lesz folytatása, ha megtaláljuk rá a megfelelő főszereplőt. Több lehetséges jelölttel is egyeztet a csatorna, köztük van Árpa Attila is.”

(Nyitókép: Sajtóklub)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top