nlc.hu
TV-sztárok

Csörgőkígyó marta meg a Stranger Things színészét, Cary Elwest

Csörgőkígyó marta meg a Stranger Things színészét, kórházba kellett szállítani

A sztár egy rémisztő fotót is közzétett a kígyómarás helyéről.

Cary Elwes, aki a népszerű sorozatban Larry Kline-t, Hawkins polgármesterét játssza, a hétvégén éppen malibui háza előtt dolgozott, amikor megmarta egy csörgőkígyó. Egy ilyen sérüléssel pedig nem szabad viccelni, a színészt azonnal beszállították egy közeli kórházba. Néhány nappal később Elwes Twitteren tudatta a világgal, hogy köszöni szépen, jól van, és nagyon hálás mentősöknek, a rendőröknek és annak a Los Angeles-i kórház dolgozóinak, ahol ellátták. Elwesnek több kollégája, például Jody Foster és  Randy Havens is a legjobbakat kívánta. 

Az eset kapcsán több újság is felidézte azt a baleset, ami a színészt A herceg menyasszonya című 1987-es kalandfilm forgatása közben érte. Egyik szereplőtársa rávette, hogy üljön fel egy kvadra, aminek az lett a vége, hogy eltört az egyik lábujja. Történt mindez három héttel azelőtt, hogy le kellett volna forgatni a film híres párbaj-jelenetét.

És ha mindez nem lett volna elég, egy másik kollégája, Christopher Guest véletlenül túl erősen csapott rá a fejére egy karddal, ő pedig eszméletét vesztette. “A sürgősségi osztályon ébredtem fel, még mindig jelmezben voltam, és éppen a fejemen lévő sebet varrták össze….persze Chris szörnyen érezte magát a történtek miatt, hiába mondtam neki, hogy nem az ő hibája az én ötletem volt. Amikor pedig a filmben hogy Westley (ezt a karaktert alakította Cary Elwes) a földre zuhan, az nem színészkedés, tényleg elájultam.” 

 

Cary Elwes a Vanity Fair Oscar-buliján 2020-ban

Fotó: Profimedia

(via Entertainment Weekly)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top