50 év után felhagy a rádiózással Vass István Zoltán sportriporter

V.B.T. | 2022. Április 28.
A legendás sportriporter pár héttel ezelőtt vonult vissza.

Évtizedekig hallgathattuk az ő hangjával a különböző sporteseményeket a rádióban: Vass István Zoltán 50 év alatt mintegy 1500 sporteseményről tudósított. Nemrég azonban úgy döntött, visszavonul.

Fotó: Youtube

„Amikor a Magyar Rádiótól eljöttem, azt mondtam magamnak, hogy életemben többé be nem teszem a lábam sem rádió-, sem tévéstúdióba. A nyugdíjas élet azonban nem igazán tetszett, ugyan a feleségem imád és tud is kertészkedni, ez engem sosem vonzott igazán, ezért nagyon megörültem, amikor Belénessy Csaba munkát kínált a Lánchíd Rádiónál. Később a Karc FM-nél rádióztam egészen két héttel ezelőttig” – mondta a Blikknek a sportriporter, aki úgy érzi, végre itt az idő, hogy pihenjen is egy kicsit. 

„Nemrégiben vettünk két elektromos kerékpárt, ezzel járjuk a környéket. Napi tíz kilométert is tekerünk, ami sima biciklivel igencsak nehézkes lenne, hiszen itt nagy szintkülönbségek vannak. A sportos életre igyekszem odafigyelni továbbra is, amikor az idő nem engedi a biciklizést, nagyokat sétálunk a környező erdőkben. Ma már nem hiányzik, úgy érzem, elfáradtam a rádiózásban.”

Exit mobile version