nlc.hu
TV-sztárok

Tévéműsort kapott Nagy Melanie

Tévéműsor házigazdája lesz Nagy Melanie, G.w.M. exe

A karrierjében is előrelépett.

Nagy Melanie két és fél hónappal ezelőtt még el sem tudta képzelni, hogyan lehet gondoskodó édesanya és dolgozó nő egyszerre. G.w.M. exe januárban még könnyek között mesélt a szakításáról, most azonban már szemmel láthatóan jobban érzi magát. Sőt a karrierjében is előrelépett: a rádiózás mellett egy tévéműsor házigazdája is lesz, másodmagával – derült ki a Fókusz riportjából.

Nagy Melanie

Egyedül neveli két kisgyerekét Nagy Melanie (Forrás: RTL Klub / Fókusz – videó)

„Bízom benne, hogy napról napra könnyebb lesz, és az, hogy ilyen munkám van és szeretettel fogadnak és szeretem csinálni, az nagyon sokat ad” – vallotta be a Fókusznak adott interjúban Nagy Melanie, akit a rapper párja többéves párkapcsolat után hagyott el Kulcsár Edináért.

Nagy Melanie a barátnőjével, Minzari Alenxandrával, aki egyben a műsorvezetőtársa a rádióban, fog tévéműsort vezetni a Dikh TV-n. „Nem titkolt célja a rádiós műsorunknak és most már a tévés műsorainknak az, hogy szeretnénk, ha a kisebbségi társalom és a többségi társadalom is nyitna egy kicsit, talán általunk egymás felé, és egy kicsit sztereotípiákat is tudnánk rombolni azzal, hogy a romák is nagyon sokszínűek, mindennel foglalkoznak, és különböző témákban is szeretnek megszólalni” – árulta el a Reggeliben Nagy Melanie

Elmondása szerint a barátnőjével együtt nagyon izgul, hogy hamarosan már a tévében is műsort vezetnek, nem csak a rádióban. „Egyébként ugyanúgy nézünk ki a rádióban, mint a tévés felvételeken. (…) A tévének a koncepciója kicsit másabb. (…) A tévében ikonikus alakokat próbálunk bevonzani, mivel a tévének más célközönsége van, hogy olyan üzeneteket adjunk át, hogy megértsék azt a vidéki emberek, a budapestiek, a romák, teljesen mindegy, milyen társadalmi közegből jönnek, mint például ‘ne igyál kólát, hanem vizet igyál!’, ‘sportolni fontos!’. Egy kicsit emészthetőbb témákat, de azt gondolom, hogy ha ezt Caramel vagy Nótár Mary mondja el, akkor könnyebben fogyaszthatóbb” – mesélte Minzari Alexandra.

Olvass még Nagy Melanie-ról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top