nlc.hu
Sztárok

Nagy Melanie és G.w.M. kapcsolata

G.w.M. exe, Nagy Melanie elmondta, hogy szerinte elnyomták a házassága során

A nő szerint G.w.M. egyszerűen nem vállalta fel, amit azzal indokolt, hogy érte fiatal lányok rajonganak, és nem fér bele, ha ismerik a családi állapotát.

Nagy Melanie G.w.M. gyerekeinek az édesanyja, és nem sokan ismerték a nevét, mielőtt a rapper és Kulcsár Edina össze nem jöttek, és a válásaiktól volt hangos a hírfolyam. 

Melanie-ról időközben kiderült, hogy szerepelt a Megasztárban, és hogy nemzetközi kapcsolatok szakon diplomázott, és hogy elnyert egy ösztöndíjat, ami a Fehér Házba repítette volna, de oda már G.w.M. miatt nem utazott el. Most Lakatos Leventének mesélt erről az időszakról. „Volt lehetőségem a főtanácsadójával (Barack Obamának – a szerk.) itthon konzultálni, tanulni tőle. Én ezeket a találkozásokat elraktároztam magamban és minden információt minden tanítást igyekszek a javamra fordítani. Nagy megtiszteltetés egy ilyen felkérés amit kap az ember. De azt gondolom, hogy mindennek megvan a miértje, hogy akkor miért nem, most miért vagyok itt. Nem szoktam ezeket különösen magyarázni magamnak, hogy mi lett volna ha… Egész egyszerűen most itt vagyok, itt tart az életem, ebből kell építkezni.”

Melanie arról is mesélt Lakatos podcastjában, hogy annak idején még az is megfogalmazódott benne, hogy Európai Parlementi képviselő szeretne lenni, hogy a tudásával képviselje hazánkat. Azt mondja, ez az ötlet még dolgozik benne, és hiszi, hogy komoly feladatok várnak még rá. A podcastban szóba került Melanie magánélete is. „A gyerekeim születése előtt én soha, sehol nem voltam felvállalva, pedig akkor már évek óta együtt voltam vele, és megkérte a kezem. Engem ez nagyon bántott, nagyon sokáig, de ő mindig azzal magyarázta, hogy ő egy ismert ember, aki abból él, hogy rajonganak érte a fiatal nők és lányok, úgyhogy nem fér bele az , hogy felvállalja, van egy párkapcsolata. Aztán, amikor megszületett a kislányom, akkor azért már mondtam, hogy legalább most vállaljuk fel. Valójában én is azt gondoltam, hogy privátban kell ezt kezelni, de utólag úgy értékelem, hogy én nagyon tudatosan elvoltam ebben a kapcsolatban – úgymond – nyomva, de lehet, hogy túl erős ez a kifejezés. Azt kezdtem érezni, hogy nem büszke rám, a családunkra. Talán ezt a gondolatot az igazolja, hogy most pedig a totális ellentétét képviseli annak, amit együtt képviseltünk” – mondta Melanie.

G.w.M. február elején keményen nekiment egy dalban Melanie-nak.

G.w.M. exe, Nagy Melanie elmondta, hogy szerinte elnyomták a házassága során

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top