nlc.hu
Sztárok

G.w.M elhagyott felesége a Megasztárban

G.w.M elhagyott felesége 16 évesen a Megasztárban szerepelt

Énekesi álmokat dédelgetett Nagy Melanie, G.w.M elhagyott felesége, még a Megasztárban is szerepelt.

G.w.M, azaz Varga Márk felesége, Nagy Melanie – akit a férje Kulcsár Edináért hagyott ela szakítás óta a jövőre koncentrál, mert kétgyermekes anyukaként úgy érzi, az a legfontosabb, hogy biztosítsa a gyerekei és maga számára a biztonságot és létbiztonságot.

A 31 éves anya nemzetközi kapcsolatok szakértőként végzett a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Hadtudományi Karán. Mielőtt összeházasodott volna G.w.M-mel, több nagykövetségen is dolgozott, angolul és héberül is beszél. Jelenleg tolmácsként dolgozik, és a vadonatúj Rádió Dikh műsorvezetője.

Nagy Melanie

Nagy Melania a rádiózás mellett tolmácsként is dolgozik (Fotó: RTL Klub / Fókusz – videó)

Azt viszont csak kevesen tudják róla, hogy az énekléssel is próbálkozott. A Blikk írta meg, hogy Melanie 2008-ban a Megasztár negyedik szériájában indult, ahol a középdöntőig jutott.

Az akkor 16 éves lányt tehetségesnek tartották, ám ő inkább a tanulmányaira koncentrált. Nem sokkal később ismerte meg G.w.M-et, akivel viszont soha nem készült közös számuk. Mindez annak tükrében a sors fintorának tekinthető, hogy Kulcsár Edina és a rapper között éppen a közös munka során szövődött szerelem.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top