nlc.hu
Sztárok

G.w.M nekiment Nagy Melanie-nak

Esküvői fotója alatt szúrt oda keményen G.w.M az exének

Durván kikelt a gyerekei anyja ellen a rapper.

A Kulcsár Edinával közös esküvői fotójuk alatt, kommentben ment neki G.w.M a gyerekei anyjának – szúrta ki az rtl.hu.

Gwm

GwM immár Kulcsár Edina férje – Fotó: Sajtószoba

Az egyik hozzászóló azt firtatta, hogy mivel a rapper exe, Nagy Melanie pont a napokban nyilatkozta azt, hogy novemberben lett volna az esküvőjük, és semmi előjele nem volt annak, hogy G.w.M elhagyná, akkor ennyire hazudna a kétgyermekes nő? Mire Kulcsár Edina újdonsült férje elárulta, hogy évente legalább 3-4 alkalommal különköltözött Melanie-tól, miközben – a gyerekei miatt – folyamatosan vívta a belső csatáit. “Sajnos a hazugságok mennyiségét és súlyát nem is szeretném se megszámolni, se kommentelni, mert a világ nem látott még ilyen manipulatív, hazug személyiséget” – írta az exéről a rapper, aki azt is elárulta, hogy a Melanie-val való házasságkötés sosem szerepelt a terveiben.

Minden évben minimum 3x-4x is külön költöztem. Ez éveken keresztül elég előjel, csak nyilván kezdetben 1, majd 2 gyerek miatt vívtam a belső csatáimat. ( Sokan ragadnak benne egy rossz kamu kapcsolatban akaratuk ellenére is, de nem bánom a két gyönyörű gyermekem miatt!)…. Sajnos a hazugságok mennyiségét és súlyát nem is szeretném se megszámolni, se kommentelni, mert a világ nem látott még ilyen manipulatív, hazug személyiséget (sajnos)…. Az esküvő soha nem volt a saját terveimben, aztán elkezdett vele nyomasztani Édesanyám, hogy szeretné, ha megesküdnék a tradíciók miatt, ennek hatására pedig megkérdeztem évekkel ezelőtt, hogy egy Mercit kér, vagy vegyem el? (De csak mert érdekelt, mi a válasz!) Hát azóta van egy Merci autója és az esküvő sem jött többet szóba. Nincs bajom a különböző elvekkel, illetve döntésekkel sem, de akkor ne legyünk már ennyire álszentek… tudnék én mesélni, hozzáteszem az IGAZI okokról, hogy mi is vett körül, de még bírom a sok kamut, aztán ha mégis elfogynék és kitálalnék, akkor arról úgyis mindenki tudni fog! De egyelőre nem szeretnék és remélem, nem is kell, hogy erre sor kerüljön” – posztolta G.w.M.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top