nlc.hu
TV-sztárok

Iszak Eszter őszintén írt arról, hogy áll testéhez

Iszak Eszti: „A közösségi oldalak által festett hamis életekhez képest az enyém sokszor silánynak és ingerszegénynek tűnik”

Egy kampány részeként nyílt meg Eszti.

Iszak Eszter is küzd önbizalomhiánnyal, mint bárki más. A TV2 Mokka új műsorvezetője Instagramon osztott meg egy nagyon őszinte bejegyzést. 

Iszak Eszti

Iszak Eszter (Fotó: Instagram)

Még a tökéletesnek hitt sztárokat sem kerüli el az az érzés, hogy másokat jobbnak gondolnak saját magunknál, hogy az internetet pörgetve úgy érzik, valaki jobban néz ki, vagy valaki jobb valamiben, mint ők. 

Ilyen dolgok nyomasztják sokszor a műsorvezetőt is. 

„Például a közösségi oldalak által festett hamis életek, amikhez képest az enyém sokszor silánynak és ingerszegénynek tűnik (miközben amúgy iszonyú hálás vagyok a sok élményért és mindenért, amit az elmúlt 3 évtizedben kaptam); a gyönyörű, hosszú, vékony lábú 20 éves testek, babaarccal, amivel én már sosem fogok rendelkezni, a gyönyörű, dús, hullámos hajzuhatagok, amire mindig is vágytam volna. Egy szó, mint száz, kell ezekről időről időre beszélni, hogy ne zavarjon meg minket a sok tökéletesnek tűnő élet. A testünk bizony változik és ez így van rendjén” – írta a bejegyzésben Eszti, amiben egy fehérneműs képet is megosztott magáról. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top