nlc.hu
TV-sztárok

Tóth Gabi a hitéről beszélt

„Hiszem, hogy azért valahol egy keresztényüldözés van” – Tóth Gabi saját tapasztalatairól vallott

Gabi csak saját tapasztalataiból indul ki.

Tóth Gabit az elmúlt időszakban rengeteg támadás érte, igazából bármit csinált, valaki mindig betámadta az énekesnőt, aki ezekben az időkben családjába, és hitébe kapaszkodott. Gabi az M5 csatorna Ez itt a kérdés című műsorának a vendége volt Dolhai Attilával és Andelic Jonathan Jotával az oldalán. 

Tóth Gabi

Fotó: Instagram

A műsorban mesélt arról, hogy fellépései előtt imádkozni szokott, amit a stábja nagy része vele gyakorol, és arról is, hogy vallásos emberként szerinte nagyon nehéz időket élünk. 

„Az Isten adománya természetesen meg tudja részegíteni az embert. Én hiszek a sötét oldal erejében is, ez egy állandó küzdelem tud lenni, állandóan kísért minket. Sokszor éreztem én is, hogy az Ördög ott liheg a nyakamban. De valahogy mindig az a lényeg, hogy tisztán tudom tartani a hitemet, hogy nem tudta átvenni az irányítást. Azt gondolom, hogy azokat az időket éljük, amikor bátornak kell lenni. Hiszem, hogy azért valahol egy keresztényüldözés van. Én ezt tapasztalatból is” – mesélte az énekesnő. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top