nlc.hu
TV-sztárok

Beperelte A mi kis falunkat, veszített a bíróságon

Veszített a bíróságon a férfi, aki azért perelte be A mi kis falunkat, mert látszott a sorozatban

Reményi János azért perelte be az RTL Klub sikersorozatát, mert az engedélye nélkül látszott egy pillanatra az egyik epizódban.

Reményi János felperes nem vette jó néven, hogy az engedélye nélkül látszódott egy pillanatra A mi kis falunk című vicces sorozat negyedik évadjának egyik epizódjában. A férfi Pilisszentléleken, a sorozat forgatási helyszínén lakik, és az egyik jelenetben a háttérben volt látható, amint épp belép a házába. Mivel a jelenet felvételéhez és adásba kerüléséhez sem járult hozzá, sérelmezte ezt a produkciónál. Az RTL Klub kivágta a kérdéses jelenetet, de neki ez nem volt elég, ezért magánszemélyként pert indított, és első fokon a bíróság még neki adott igazat. Az ítélet azonban másod fokon már megváltozott – írja a media1.

A mi kis falunk

Jelenet A mi kis falunk című sorozatból (fotó: RTL Klub/Content Factory)

A Content Factory közlése szerint a másodfokú bíróság, a Győri Ítélőtábla a mai napon felülvizsgálta az elsőfokú bíróság döntését, megváltoztatta az elsőfokú ítélet fellebbezéssel érintett részét, a felperes keresetét teljes egészében elutasította és kötelezte őt a Content Factory Kft. perköltségének teljes megfizetésére azzal, hogy a saját költségeit maga viseli. Az ítélet jogerős. A bíróság az ítéletet még nem foglalta írásba.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top