nlc.hu
TV-sztárok

Kiszel Tünde nem hagyta szó nélkül Tornóczky Anita beszólását

„Örülök, hogy ilyen mély nyomot hagytam benned!” – Kiszel Tünde reagált Tornóczky Anita vallomására

A naptárdíva láthatóan magára vette a beszólást.

Kiszel Tünde úgy érezte, emellett nem mehet el szó nélkül Tornóczky Anita vallomása mellett.

kiszel tünde

Kiszel Tünde (Fotó: Instagram)

Pár nappal ezelőtt a volt tévés műsorvezető, Tornóczky Anita a Palikék Világa Három igazság című Youtube-műsorban őszintén beszélt arról, miért hagyta abba a tévézést. A vallomása közben szóba hozta Kiszel Tündét is. 

„Akkor döntöttem el, hogy abbahagyom, amikor éhgyomorra reggel hétkor le kellett spriccelnem Kiszel Tünde mellét egy reggeli műsorban mint műsorvezető. Én ezt nem kérem. Ennél én sokkal többet gondolok magamról” – mesélte Anita. Ugyan a történetével valószínűleg nem akarta megbántani a médiaszemélyiséget, ő mégis magára vette, és egy rendkívül hosszú posztban reagált. 

„T. Anita – akinek én már egyébként a nevére sem emlékeztem –, nagyon örülök, hogy ilyen mély nyomot hagytam benned! Arra már nem is gondolok, hogy vannak olyan emberek, akiknek a szomszédja, barátnőjének a barátnője esetleg az exférje vagy mondjuk a nevelőapja kicsit megegyengesse az útját egészen a Mokka műsorvezető székéig. Te biztos nem tartozol ezen emberek közé, de azért meggondolhatnád, hogy kit milyennek állítasz be. Aki ismer, tudja: az én elvem élni és élni hagyni. Ha megdobnak kővel, dobd vissza kenyérrel, ám a jövőben nem fogom magam hagyni igazságtalanul bántani és rágalmazni, ezért most (és a továbbiakban sem) nem félek kiállni az igazamért! Legközelebb próbálj meg pontos információkkal szolgálni, bár ez a televíziós műsorvezető karriered folyamán sem feltétlen sikerült, a helyes beszédtechnikáról és az artikulációról nem is beszélve. Végtére is, tényleg köszönöm neked és ez ismét számomra egy visszaigazolás, miszerint amit csinálok, azt igenis jól csinálom, ha ennyi év után egyes embereknek még mindig én ugrom be meghatározó történeteik főszereplőjeként!” – írta Tündi a bejegyzésében. 

Tornóczky Anita eddig még nem válaszolt az elhangzottakra.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top