nlc.hu
TV-sztárok

Szegedi Fecsó barátnőjének új művészneve: Blondie

„Nem akarom pénzzel pumpálni a páromat” – Szegedi Fecsó párja Blondie néven kezdett zenei karrierbe

A celeb folyamatosan figyelemmel kíséri a munkálatokat.

Vasvári Vivien exférjének, Szegedi Ferenc Fecsónak a kedvesét, Beát akkor ismerte meg a nagyközönség, amikor összejött az üzletemberrel. Azóta már többször szerepeltek az újságok hasábjain hullámzó párkapcsolatuk miatt

Szegedi Fecsó és Bea

Szegedi Fecsó és Bea (Fotó: Instagram)

Miután úgy néz ki, szerelmi életük rendeződött, Bea új bizniszbe kezdett: G.w.M. asszisztálásával zenei vizekre evezett. Ki is jött az első videoklipje, amelyet már a Blondie művésznévvel adtak ki.

„Gondolkoztunk nagyon sok néven, de Blondie, a szőke hajam, ezért így döntöttünk, vagyis hát ő (Fecsó), én meg bólogattam rá” – mondta a Fókusz kamerái előtt Bea. Blondie célja, hogy azt a stílust és nyelvezetet szeretné meghonosítani Magyarországon, ami nyugaton nagy divat. Arról is beszélt, hogy bár régóta vágyott rá, hogy zenével foglalkozzon, párja támogatása nélkül nem mert volna belevágni.

„Én a Beát maximálisan támogatom. Azt szeretném, ha ő saját magának érné el a céljait. Én nem szeretem azt, hogy pénzzel pumpálom a páromat, hanem igenis és megkérdeztem tőle, hogy mi az, amihez kedve lenne. Azt mondta, hogy saját számokat szeretne, saját zenét” – mesélte Fecsó, aki egyébként amellett, hogy felügyeli a forgatásokat, egy pár pillanatra ő maga is látszik a klipben. A celeb arról is szót ejtett, hogy Bea mondta, hogy Kulcsár Edina kedvesével, G.w.M segítségével szeretne dalokat készíteni, ezért Fecsó ezt is elintézte.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top