nlc.hu
TV-sztárok

Erős Antónia ruhái a híradóban

Kínos perceket élt át Erős Antónia a híradó előtt

Erős Antónia ruhájával adódott egy kis gond, de nem ez volt az első eset.

A pénteki adás előtt jött a galiba: szétnyílt Erős Antónia ruhájának cipzárja, átöltözésre pedig már nem volt idő, úgyhogy Toman Viki stylist tűt-cérnát ragadott, majd azonnal elhárította a vészhelyzetet. Összevarrta a ruhát, hogy indulhasson az adás… a nézők pedig mit sem sejtettek – számolt be róla a Blikk.

„Fontos, hogy testhezálló legyen a ruha, mert mögöttem egy szék van, egybeolvadva a testemmel. Volt már minden: hogy fordítva húztunk fel egy ruhát, vagy hátul csipeszekkel húztuk össze, mert különben lógott volna. Legutóbb nem működött a cipzár, össze kellett varrni, de azonnal, nem volt idő átöltözni már adás előtt… persze, ez ritka. Általában megoldjuk biztosító tűvel, de olyan is volt, hogy előkerült a kétoldalú ragasztószalag” – nevetett a kreatív megoldásokon a híradós, aki a közösségi oldalán is megosztotta a legutóbbi „baleset” fotóit, amikor egy kollégája tűvel és cérnával az adás előtti utolsó percekben rögzítette az aznapra bekészített ruhát.

Antóniát többnyire összeöltöztetik műsorvezető társával is, ám van, amikor felül kell írni az eredeti elképzeléseket, és az utolsó pillanatban megmenteni az adást.

A csinos híradós olyan kulisszatitkokról is beszámolt, amire régóta kíváncsi minden néző: bár felül muszáj az elegancia, alul megengedett a strandpapucs, a sort vagy a sportcipő, hiszen ezek úgysem látszanak az asztal alatt.

Erős Antónia

Fotó: Fülöp Dániel / Central Médiacsoport / Central

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top