nlc.hu
TV-sztárok

Gáspár Laci botrányos videója

Heves összetűzésbe került Gáspár Laci egy szórakozóhelyen, reagált a róla készült felvételre

Gáspár Laci szerint a származása miatt kötöttek belé, erre reagált hevesebben.

Gáspár Laci, akinek nemrég Győzikével is volt egy szóváltása, összetűzésbe került egy szórakozóhely személyzetével, illetve több vendéggel, amiről egy videó is terjed a Redditen. A kemény szavakat és némi dulakodást is rögzítő videón kivehető, hogy az X-Faktor sztárja torka szakadtából üvölt valakinek.

A videóban hallatszik, ahogy üvölti, ne szórakozzanak a feleségével, illetve az látszik, hogy élő Instagram-videót indít, miközben azt ordítja: „Most mondjad, tesó! Élőben mondod, 350 ezer néző néz. Most mondjad, ba**meg!”

Az nem kivehető a felvételen, hogy kivel veszett össze az énekes, de a kiabálására a válaszok tisztán hallhatók, köztük az is, hogy valaki azt mondja: „Magadat járatod le”. Sőt, ennél durvább szavakkal, és rasszista megjegyzésekkel is szidták Gáspár Lacit.

Gáspár Laci

Fotó: Zsigmond Laci / nlc

Gáspár Laci közösségi média történetében a következőt írja:

„Köszönöm szépen annak, aki felrakott rólam egy szóváltást rögzítő videót egy közösségi oldalra, legyen ettől boldog. Az a helyzet, hogy most láthattátok, milyen vagyok, amikor a származásom miatt belém kötnek, bántanak és a feleségemet is a szájukra veszik. Sajnálom, hogy egy szórakozóhelyen ilyen megtörténhet egy kellemes estén, amikor szórakozni kikapcsolódni szeretnénk. Én nem akartam senkit megbántani, de van olyan szituáció, amikor ki kell állnom magamért, magunkért. Béke és szeretet.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top