nlc.hu
TV-sztárok

L.L. Junior a magánéletéről mesélt

L.L. Junior a Kingával való kapcsolatáról: „Jól vagyunk, tiszteljük egymást”

Junior most úgy érzi, előbb rendbe kell jönnie saját magával.

L.L. Junior és felesége, Körtvélyessy Kinga már korábban is beszélt róla, hogy házasságuk válságba került. Pár héttel ezelőtt a zenész elmondta, véget ért a kapcsolatuk, ugyanis lelkileg nem tettek jót egymásnak, de a gyerekek érdekében igyekeznek egy jó viszonyt kialakítani. Ez nem mindig jött össze, ugyanis múlt héten pont a közösségi oldalaikon feszültek egymásnak az egykori szerelmesek. 

L.L. Junior

L.L. Junior a Mokkában

L.L. Junior most a Mokkában elmondta, milyen is valójában a kapcsolatuk, és hogyan telt az elmúlt időszakuk. 

„Kicsit rumlis volt ez az időszak, de jól vagyunk, tiszteljük egymást, szeretjük egymást. Próbáljuk a legjobbat a gyerekeinknek összehozni. Néha nehéz. Azt gondolom, hogy az embernek először meg kell tanulnia önmagát szeretni, hogy tudjon mást szeretni. Először önmagammal tisztában lenni, a saját tudatomat fejleszteni, az énképem legyen tiszta, utána fogok tudni egy párkapcsolatban százszázalékosan teljesíteni” – mondta Junior, aki hozzátette, most mind a ketten azon dolgoznak, hogy egyedül tegyék magukat rendbe. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top