nlc.hu
TV-sztárok

Hillary Clinton táncos fotója

Bulizós fotót osztott meg Hillary Clinton, hogy a finn miniszterelnököt támogassa

„Táncolj tovább, Sanna Marin!" - biztatta a finn miniszterelnököt Hillary Clinton.

Hillary Clinton támogatását fejezte ki Sanna Marin mellett, és Twitteren közzétett egy fotót, amelyen táncol, miután a finn miniszterelnököt kritizálják a kiszivárgott felvételek miatt, amelyeken a barátaival bulizott – írja a CNN.

“Ginger Rogers mindent megtett, amit Fred Astaire. Csak hátrafelé és magassarkúban csinálta” – idézte Clinton Ann Richards volt texasi kormányzót, valamint közzétett egy táncoló fotót a vasárnapi tweetben.
Clinton elmondása szerint a fotó Kolumbiában készült, amikor külügyminiszterként járt az Amerika hatodik csúcstalálkozóján. – Táncolj tovább – biztatta Marint.

Azok a privát videók, amelyeken Marin a padlón énekel, vegyes reakciókat váltottak ki: egyesek miniszterelnökhöz nem illőnek minősítették a viselkedését, a támogatók pedig azzal érveltek, hogy a kritika kettős mércét alkalmaz.
A videók nyilvánosságra hozatala után Marin elismerte, hogy “felkavaró módon” bulizott, de azt mondta, dühös, amiért a felvétel kiszivárgott.

“Ezek a videók magánjellegűek, és privát térben forgatták. Neheztelek, hogy ezek a nyilvánosság számára ismertté váltak” – mondta Marin újságíróknak a hónap elején.

hillary clinton táncol

– “Keep dancing”: (Photo by AFP)

Azt mondta, alkoholt fogyasztottak, de kábítószert nem, és ez később be is igazlódott. Marin kábítószer-teszten esett át, miután “meglehetősen súlyos vádakkal illettek, hogy kábítószert használtam”. A drogteszt nem mutatott kábítószerre utaló jelet – áll a kormány kommunikációs hivatalának közleményében.

Az elmúlt napokban nők a világ minden tájáról posztoltak a közösségi oldalakra olyan videókat, amelyeken a miniszterelnök mellett táncolnak.

hillary clinton táncol

Fotó: AFP

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top