nlc.hu
TV-sztárok
Rossz Liz Trussnak gratulálnak az államfők

A világ vezetői Twitteren gratuláltak az új brit kormányfőnek, de Liz Truss helyett Liz Trusselnek címezték az üzeneteket

Liz Trussel azzal töltötte a tegnapi napját, hogy válaszolgatott a vezetők posztjaira.

Két nappal ezelőtt Liz Truss külügyminisztert választották a brit Konzervatív Párt új vezetőjévé. A választási eredmény azt jelenti, hogy Truss lesz az Egyesült Királyság új miniszterelnöke, Boris Johnsont váltja. A világ vezetői a Twitteren gratuláltak az új brit kormányfőnek, ám hiba csúszott a gépezetbe, ugyanis egy Liz Trussel nevű hölgy is megtalálható a Twitteren, a vezetők pedig neki címezték az üzeneteket – írja a Manchester Evening News.

Liz Truss

Fotó: Getty Images

A brit miniszterelnök ugyanis a @trussliz néven fut a közösségi oldalon, míg a másik nő @liztruss néven tweetel, tehát a legtöbben rossz felhasználónevet taggeltek a gratuláló üzenetekbe. Liz Trussel egyébként vicces kedvében volt, hiszen egyenként válaszolt a világ vezetőinek posztjaira. 

Gratulált többek között a brit és a svéd királyi család is, de több külügyminiszter (hiszen korábban ezt a posztot töltötte be Liz Truss) és vezető is írt neki.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top