Sikertelenül sokkolták TNT Inti szívét, de derűlátóan nyilatkozott az állapotáról

V.B.T. | 2022. Szeptember 13.
Gyógyulni szeretne, ezért mindent megtesz.

Három héttel ezelőtt derült ki, hogy Zuber Krisztián kórházba került, ugyanis kiújult gyerekkori szívbetegsége. Mivel nehezen vett levegőt és hamar elfáradt, a párja, Sáfrány Emese javasolta neki, hogy vizsgáltassa meg magát, ezzel pedig minden bizonnyal megmentette az életét

Azóta több vizsgálaton esett át a zenész, a minap pedig sokkolták a szívét, ám nem a tervek szerint alakult a beavatkozás. „Azért volt szükséges ez az eljárás, mert még mindig nem jó ritmusban ver a szíve. Először elaltatták, majd sokkolták a szívét, mintha újraélesztenék. Viszont ez most nem sikerült, így az eljárást később megismétlik, addig tovább kezelik a gyógyszerekkel” – mondta a Blikknek Sáfrány Emese, majd a párja vette át a szót.

Inti, forrás: Mokka – videó

„Igaz, ez most nem sikerült, de a gyógyszereknek hála, már teljesen jól vagyok fizikailag. Később meg fogjuk ismételni ezt az eljárást, aztán nemsokára ICD-t fognak beültetni a szívemhez, ami egy beültethető kardioverter-defibrillátor. Ez az eszköz fogja szabályozni a szívritmusomat, és arra is képes, hogy újraindítsa a szívem, ha esetleg leállna. Emellett persze a gyógyszereimet is folyamatosan szednem kell majd” – mondta Inti, akit hamarosan kiengednek a kórházból.

Exit mobile version