nlc.hu
TV-sztárok

Előre megérezte halálát Bognár János

Megérezte saját halálát Bognár János, a Sztárban sztár leszek! versenyzője

A motornak, amivel elütötték, nem volt érvényes műszakija. Közben az sem világos, mikor tudják hazahozni a holttestet.

Hátborzongató részleteket tárt fel a Bors a Sztárban sztár leszek! versenyzője, Bognár jános haláláról. A lap információi szerint barátaival augusztus kilencedikén indult Olaszországba nyaralni. A tragédia az első nap történt Palermo tengerpartjánál, miután János késő este egyedül indult sétálni a városba. Eleinte nem aggódtak érte, de miután reggelre sem került elő, megpróbálták elérni őt telefonon, de a készüléket egy olaszul beszélő nő vette fel.

János barátai azt hitték, hogy kirabolhatták a barátjukat, és elvették a telefonját, ezért megkérték a helyi szállásadójukat, hogy beszéljen az ismeretlen nővel, akiről kiderült, hogy a kórház intenzív osztályán dolgozik. Ekkor derült ki: Bognár János hajnalban súlyos közlekedési balesetet szenvedett. Rohantak be a kórházba, ott szembesültek vele, hogy életveszélyes állapotban van.

A lap úgy tudja:

János két barátjának is azt mondta az indulás előtt, hogy van egy olyan érzése, hogy ő Palermoból nem jön haza élve.

A nyaralásra is vonakodva indult el. Persze meggyőzték, hogy nem lesz semmit baj.

A vétkes motoros komoly börtönbüntetésre számíthat, már csak azért is, mert a járműnek nem volt érvényes műszakija. Utasa, egy fiatal nő gerincsérülést szenvedett.

Bognár János holtteste még mindig Olaszországban van: a biztosítótársaság csak akkor tudja hazahozatni, ha elkészül a hivatalos rendőrségi jegyzőkönyv. A kórház pedig csak egy pár hétig vállalta a hűtését.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top