nlc.hu
TV-sztárok

A Híradóból a Reggelibe megy át Szabados Ági

8 év után otthagyja az RTL Híradót Szabados Ági, elárulta az okokat

A csatornától nem búcsúzik.

Szabados Ági 8 év után úgy döntött, felhagy a híradózással. A továbbiakban a Reggeli műsorvezetőjeként láthatják majd az RTL nézői. Az rtl.hu-nak adott interjúban elárulta, mi vezetett ehhez a döntéshez.

Szabados Ági

Szabados Ági az RTL Híradóból a Reggelibe ül át – Fotó: Sajtóklub RTL Klub /

Úgy éreztem, épp erre van szükségem; kihívásra. Új helyzetekben szeretném kipróbálni magam, és erre a Reggeli tökéletes. (…) Vágyom az új helyzetekre, akár arra is, hogy ne kelljen visszatartanom a könnyeimet vagy a nevetést, ha egy-egy beszélgetés során úgy adódik” – indokolta a váltást. Elmondása szerint azért nem teljesen idegen számára az új helyzet, hiszen az elmúlt évek során nem csak híradós volt. “Van egy könyves énem is, sok irodalmi témájú, könyves interjút készítetek, ebbe pedig belefér a saját véleményem, ízlésem, a világlátásom is. A Reggeli persze egy jóval szélesebb spektrum, rengeteg témalehetőséggel” – magyarázta Szabados Ági.

Bevallotta, híradósként megtanulta fegyelmezni magát: “Rendesen belém ivódott, hogy híradósként mit lehet és mit nem. Nem nevethetem el magam, nem sírhatom el magam, és még sorolhatnám, mit nem lehet“. Most azonban épp ebből az önkontrollból kell visszavennie, hogy “ne egy fegyelmezett híradós üljön be a Reggelibe“.

Szabados Ági a távozását a vasárnap esti Híradóban jelentette be. Rábai Balázs virággal búcsúzott híradós partnerétől.

Így búcsúzott Szabados Ági 8 év után az RTL Híradótól:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top