nlc.hu
TV-sztárok

Tóth Gabi a lánya előtt káromkodott

Tóth Gabi a lánya előtt káromkodott, Hannaróza egyből visszamondta a cifra szavakat

Tudta, hogy hibázott, de már nem volt mit tenni.

Tóth Gabi a kislánya születése óta blogot vezet, amelyen beszámol mindennapos tapasztalatairól az anyaság terén. A minap egy kényes témát hozott fel, méghozzá a gyerek előtti káromkodás esetét boncolgatta. Történt ugyanis, hogy az énekesnő belerúgott az egyik bútor sarkába, amit – valljuk be – kevesen bírnak ki egy cifra káromkodás nélkül.

Tóth Gabi

Fotó: TV2

Tóth Gabinak végigfutott az agyán, hogy a kislánya valószínűleg hallani fogja, amit mond és mivel épp abban a korban van, az agya szivacsként szívja be az információkat, ám olyan fájdalma volt, hogy nem bírta ki káromkodás nélkül. 

„Szóval miután ismét tudtam mozgatni a lábam, és a többi végtagom sem zsibbadt már, próbáltam kipuhatolni a lányomtól, mennyit hallott és ebből mennyit kíván folyékonyan visszaadni. Nem kellett sokáig „faggatnom”. Életében ilyen gyorsan nem tanult meg szóról szóra hosszú, összetett mondatot, mint most. Tökéletesen visszaadta elejétől a végéig és közben úgy vigyorgott, mint a vadalma. Ebből persze éles logikával kikövetkeztettem, hogy pontosan tudja, hogy anya hibázott, és neki nem lenne szabad most ezeket a szavakat mondani, de olyan huncut mosoly volt a szemében, és annyira édesen csengett a hangja még ezekkel az otromba szavakkal is, hogy azt hittem, megzabálom. Próbáltam komoly maradni, és motyogtam valami olyasmit, hogy anya butaságot mondott, és Hannikának ilyet nem szabad mondani és anya is nagyon fog figyelni, hogy ne forduljon elő többet, de a magyarázkodásom elég gyengén sikerült” – írta blogján Tóth Gabi, aki több anyuka ismerősét is felhívta, hogy „feloldozzák bűnei alól”, de mindegyikük csak nevetett, hiszen nagyon ritka, akivel ez nem történt meg korábban.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top