nlc.hu
TV-sztárok

Peller Mariann könyvbemutatója

A válófélben lévő Peller Mariann: „Csak a szerelem tud annyira megzakkantani, hogy változtatni tudj az életeden”

Így érzi magát a műsorvezető a válása bejelentése után.

Külső szemlélő számára úgy tűnt, szerencsére nem menekül az önsajnálatba a válófélben lévő Peller Mariann. Csak úgy sziporkázott a könyvbemutatóján, ragyogott, nagyokat nevetett, teljesen átadta magát a szenvedélyes szerelem témakörének, amiről a könyve is szól, és jobban nézett ki, mint valaha – írja a BEST magazin.

Peller Mariann

Peller Mariann házassága 10 év után ment tönkre – Fotó: Sajtóklub

„Csak a szerelem tud annyira megzakkantani, hogy teljesen ki tudj vetkőzni önmagadból, és változtatni tudj az életeden. Szerelmesként lehetetlenség észnél lenni. De mégis, ha tudatosan figyeled a magad körül kialakult helyzeteket, akkor a kezedbe tudod venni a sorsod irányítását. Erről szól a könyv is, hogyan lehet átváltozni” – kezdte Peller Mariann, aki regényében egy tökéletes házasságban élő nő elcsábulásáról ír. Így a kísértés témakörét is boncolgatta, erről így gondolkodik: „A kísértésre szükség van, mert nagyon sokat ad, és visz előre”.

Spirituális beállítottságú emberként nem akar még egyhangú életet. „A nagy tanítóknál már nincsenek szélsőséges érzelmek, mindent elsöprő szenvedély vagy épp szenvedés. Ők középen tudnak maradni, állandó derűben élnek. De az van, hogy én még nem akarok ilyen unalmas életet élni” – jelentette ki.

Bővebben a legfrissebb BEST magazinban!

BEST-cimlap

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top