nlc.hu
TV-sztárok

Pumped Gabo díszvendég volt az MTA-n

Pumped Gabót meghívták ebédelni a Magyar Tudományos Akadémiára

A fenntarthatóság népszerűsítésében segíti Gabo az Akadémiát.

Pumped Gabót a Balaton Soundon fedezték fel évekkel ezelőtt, sokáig maga volt egy mém, ám az utóbbi pár évben igazán fontos dolgokra hívja fel a figyelmet a közösségi oldalán, edukálja a fiatalokat. Szívügye a környezetvédelem és a fenntarthatóság, ami miatt most a Magyar Tudományos Akadémia is meghívta egy ebédre.

Pumped Gabo

Fotó: Instagram

„Régen ilyenekkel poénkodtam – Meghívtak a Magyar Tudományos Akadémiába ebédelni. Fenntarthatósági témában rendezett egy versenyt az MTA, ennek a népszerűsítésében segítettünk nekik, rengetegen jelentkeztek, több mint 600 csapat! Nagyon örülök hogy sokatokat érdekel és foglalkoztat ez a téma. Ebédeltünk, körbevezettek, beszélgettünk és arra jutottunk, hogy fogunk még találkozni egy szebb jövő érdekében. Rengeteg okos ember van az országban, akik szeretnének tenni és tesznek is valamit. Ez csak együtt sikerülhet” – írta közösségi oldalán Pumped Gabo.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top