nlc.hu
TV-sztárok

Kelemen Anna lefogyott

Csontsoványra fogyott és randitippeket ad Kelemen Anna

Legalább 10 kilót dobott le fél év alatt.
Kelemen Anna

Kelemen Anna, akit a Fókusz stábja is megkeresett, fontos felismerést tett: azt mondta, szerinte a legtöbben elkövetik azt a hibát, hogy minden élvezetet az evésben keresnek, ezért úgy döntött, lefarag a kilóiból.

A Fókusznak arról is beszámolt, hogy remekül érzi magát a bőrében, és szerinte a férfiaknak igenis bejönnek a csontsovány lányok. Látványos karcsúságát nem hagyták szó nélkül a kommentelők sem, ahogy azt sem, hogy visszaélnek a nevével és fotóival. A csaló célja nem más, mint pénzt kicsalni a gyanútlan Anna-imádókból.

Azt sajnos nem árulta el a nagy átalakuláson átesett Kelemen Anna, hogy milyen módszerrel fogyott le, annyit viszont megtudtak a forgatáson, hogy a jelenlegi súlya egy átlagos, 12-13 éves lányéval vetekszik.

Elmondta azt is, hogy szinte kizárólag izomból, csontból, bőr és némi szilikonból áll a teste, és új dimenziók nyíltak meg előtte, éhesen ugyanis a randik is izgalmasabbak, akkor ugyanis a felek valóban egymásra és az élvezetekre tudnak koncentrálni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top