„Állok minden elébe” – Szorcsik Viki nem kér bocsánatot Mischinger Pétertől

T. D. | 2022. December 14.
Egy egészen elképesztő videóval üzent.

Szorcsik Viki a Farm VIP múlt hét szerdai adásában nagyon súlyos vádakat fogalmazott meg Mischinger Péterrel szemben. Viki azt állította a farmgyűlésen, hogy már az életét és a testi épségét féltette az exatlonostól, pedig Mischinger nem használt a vele folytatott vitában obszcén szavakat és soha nem is lépett fel agresszívan sem vele, sem másokkal szemben. 

Szorcsik Viki és Mischinger Péter, nlc-montázs, képek: Sajtószoba

Tegnap Péter hosszú tépelődés és az ügyvédjével folytatott egyeztetés után úgy érzi, nem tehet mást, mint felszólítja Szorcsik Vikit, hogy nyilvánosan kérjen tőle bocsánatot. A színésznő vádjai ugyanis az exatlonos karrierjét és megélhetését is veszélybe sodorták. Mindezt hosszú közleményben fejtette ki Péter. A színésznő eddig hallgatott és nem akart nyilatkozni az ügyben. Most azonban megtörte a csendet, méghozzá egy meglehetősen fura videóban. 

„Hello kedves Petikém! Igen-igen, jól látod, felvettem a férfi jelmezt, mert úgy látom, hogy muszáj lesz kiállni saját magamért, mert picit elszabadultak a kedélyek a médiában. Éppen ezért úgy érzem, egyenrangú félként kell, hogy bánjak majdan veled, és azért minden női mivoltomat magam mögött hagyom. Állok minden elébe! Találkozunk, bro!” – mondja a videóban Viki, amiben egy férfi filtert húzott az arcára. 

Szorcsik Viki Instagram-története

Exit mobile version