nlc.hu
TV-sztárok

A Szorcsik Viki-Mischinger Péter vita a Farm VIP

Akár büntetőper is lehet a Szorcsik Viki és Mischinger Péter viszályából

Komoly vádakkal illette a színésznő a sportembert a kamerák kereszttüzében. Most Mischinger is megszólalt a becsülete okán.

Szorcsik Viki a Farm VIP szerdai adásában nagyon súlyos vádakat fogalmazott meg Mischinger Péterrel szemben. A Bors szerint ennek akár komoly polgárjogi és büntetőjogi következményei is lehetnek.

Szorcsik Viki

Szorcsik Viki és Mischinger Péter a Farm VIP-ben – Fotó: Sajtószoba

Szorcsik Viki azt állította a farmgyűlésen, hogy már az életét és a testi épségét féltette az exatlonostól, pedig Mischinger nem használt a vele folytatott vitában obszcén szavakat és soha nem is lépett fel agresszívan sem vele, sem másokkal szemben. „Nem lehet az, hogy ilyen burkolt agresszióval csináljuk végig ezt a játékot és féljünk egymástól. Mert én eljutottam oda, hogy félek ettől az embertől! Attól, hogy akár fizikailag is bántalmazna… Nem akarok innen úgy kimenni, hogy egy vasvilla van a hátamban, mert őt éppen rossz pillanatban kapom el” – jelentette ki a színésznő a műsorban.

Mischinger Péter a becsülete okán úgy érezte, hogy meg kell szólalnia ebben a méltatlan ügyben. „Tisztában vagyok vele, hogy amit rólam valótlanul állított, az rágalmazás és becsületsértés, de én ezen a ponton engedném el ezt a történetet. Azt viszont fontos kiemelni, hogy az effajta viselkedés megengedhetetlen” – nyilatkozta a bulvárlapnak a sportoló, aki mellett Vajtó Lajos is kiáll. „Amit Viktória az adásban mondott, annak az égvilágon semmi alapja nincs” – jelentette ki az üzletember.

A Bors által megkérdezett ügyvéd szerint ilyen esetben akár büntetőpert is lehet indítani, hiszen nem csak a jó hírnév megsértése, de a becsületsértés minősített esete forog fenn. Mint a bulvárlap megtudta, az anyagi jóvátétel mellett akár 3 év szabadságvesztéssel is sújtható az, aki a rágalmazást elkövette.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top