nlc.hu
TV-sztárok

Tovább gyűrűzik Szorcsik Viki és Mischinger Péter vitája

Szorcsik Viki vádjai miatt a munkáját is elveszítheti Mischinger Péter

Nyilvános bocsánatkérésre szólította fel a színésznőt.

Mischinger Péter hosszú tépelődés és az ügyvédjével folytatott egyeztetés után úgy érzi, nem tehet mást, mint felszólítja Szorcsik Vikit, hogy nyilvánosan kérjen tőle bocsánatot. A színésznő vádjai ugyanis az exatlonos karrierjét és megélhetését is veszélybe sodorták. Mischinger azt is kéri, ismerje be Szorcsik, hogy hazudott, amikor őt erőszakos, félelemkeltő magatartással vádolta meg – írja a Bors.

Szorcsik Viki és Mischinger Péter,

Szorcsik Viki és Mischinger Péter egy félreértésen nagyon összevitázott a Farm VIP-ben – Kép: nlc-montázs, Fotók forrása: Sajtószoba

„Egy olyan multinál vagyok vezető beosztásban, aminek alapelve az empátia, s azt hirdeti is. Ha ez a rágalomhadjárat célt ér, akkor a jó hírnevemnek és a karrieremnek egy csapásra vége. (…) Viki a megélhetésemet kockáztatta a hazugságaival. Ha félni kell attól, hogy »beleállítom a vasvillát a hátába«, akkor a gladiátor-bemutatóknak is búcsút mondhatok. Ugyanis ott ténylegesen egymás életével játszunk” – fogalmazott Mischinger Péter, aki kész akár peres úton is elégtételt venni a rágalmakért és valótlan állításokért.

„Elvárom, hogy Viki nyilvánosan bocsánatot kérjen és tisztázza az engem ért valótlan vádakat. Ha ezt megteszi, nem indítok rágalmazási pert és nem fogom feljelenteni” – jelentette ki.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top