nlc.hu
TV-sztárok

Csődben Schobert Norbi Update-cége?

Sorra zárnak be az Update-boltok, reagált Schobert Norbi a csődhelyzetről szóló pletykákra

Megszólalt a fitneszguru az üzletbezárásokról.

Egy birodalom bukása – többen így hivatkoznak arra, ami Schobert Norbi cégével történik. Sorra zárnak be az üzletek, amelyekben a fitneszguru nevével fémjelezett termékeket árulják, de az egyelőre nyitva tartó üzleteket is a csőd fenyegeti – erősítette meg a Fókusznak több tulajdonos. A Fókusz értesülései szerint a közel száz franchise bolt fele már bezárt, de pár napja már a weboldalról sem lehet rendelni Update-termékeket.

Schobert Norbi,

Schobert Norbi A Konyhafőnök VIP 6. évadában – Fotó: Sajtóklub

Évek óta egy külsős logisztikai cég rendeli be és szállítja ki a Norbi Update boltokat üzemeltető partnereknek a különböző Update-termékeket. A Fókusz úgy tudja, ez a cég közel 300 millió forintot követel Norbin, ezért nem vállalják a kiszállítást az utóbbi hetekben.

Schobert Norbi megszólalt a Fókusznak a boltjait fenyegető állítólagos csődhelyzetről. „Csak logisztikai átállás van! Semmi más gond nincs a cég életében. Nem csak Update, nagyon sok bolt bezárt Magyarországon” – nyilatkozta szűkszavúan, azt ígérve, hogy a jövő héten mindent el fog mondani.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top