Katasztrofális plasztikák a sztároknál – előtte-utána képek

Olga | 2022. December 25.
Az öregedést még a reflektorfény és a csillogás sem tudja megállítani. Néhány sztár pedig kevésbé méltóságteljesen kezeli ezt a folyamatot, mint mások.

A sztárok között nem számít ritkának, hogy finomításokat végeztetnek el a testükön. Persze nem szabad elítélni sem civilt, sem pedig hírességet, amiért ellátogat egy plasztikai sebész rendelőjébe. Néhány esztétikai beavatkozás azonban nem úgy végződik, ahogyan azt várták volna. A következő sztárok kockáztattak és veszítettek. Közülük páran kifejezetten a rosszul sikerült plasztikai beavatkozással szereztek maguknak még nagyobb hírnevet. Egyáltalán nem a plasztika ellen beszélünk, hiszen vannak esetek, amikor abszolút megvan a maga helye és ideje, és tényleg jobbá tudja tenni egy ember életét, ám az alábbi példák nem ebbe a kategóriába esnek.

Joan Van Ark

Beavatkozások: arcfelvarrás, orrplasztika, szemhéjfelvarrás, kollagéninjekciók, arcimplantátum, ajaktöltés – és nagyobbítás.

Joan Van Ark 1985-ben és 2022-ben (Kép: Getty Images/nlc)

Az egykor az amerikai főműsoridős szappanoperák arca, Joan Van Ark több korrekción is átesett, többek között orrplasztikán és arcplasztikán, amelyek katasztrofális eredményt hoztak. A Dallas és a Knots Landing 78 éves sztárja több olyan plasztikai műtétre és beavatkozásra is vállalkozott, melyek elvették tőle a méltósággal öregedést, már ami az arcát illeti. Van Arc a botoxtól kezdve az ajakfeltöltésen és az ajaknagyobbításon át a szemhéjfelvarrásig mindent kipróbált, sajnos nem túl szép eredménnyel.

Courtney Cox

Beavatkozások: arcfelvarrás, botox, kollagéninjekciók, szemhéjfelvarrás.

Courteney Cox 1994-ben és 2022-ben (Kép: Getty Images/nlc)

Az amerikai színésznő, producer és rendező, Courtney Cox a munkái mellett arról is elhíresült, hogy túlzásba esett a plasztikai beavatkozások terén, és az arca szinte karakterét vesztette ennek eredményeképp. A Jóbarátok című sikersorozatban játszott szerepéről ismert, most 58 éves színésznő többek között arcfelvarráson és számos kollagéninjekción esett át az arca, az ajkai és a szeme körül. Cox azóta megbánta a sok beavatkozást, 2017-ben végül fel is oldatta a töltőanyagot az arcában, mert úgy érezte, elvesztette a saját arcát.

Katie Price

Beavatkozások: mellnagyobbítás, arcfelvarrás, fenékemelés, botox, kollagéninjekciók, szemhéjfelvarrás, ajaktöltés.

Katie Price 1996-ban és 2022-ben (Kép: Getty Images/nlc)

Jordan néven vált híressé a tévés, modell és üzletasszony Katie Price, aki az elmúlt 25 évben sokkoló plasztikai beavatkozásokon esett át. A most 44 éves Price 1995-ben kezdte sminktetoválással, majd azóta szép lassan több 100 ezer dollárt költött a mellnagyobbítástól kezdve az arcfelvarráson, botoxon, túlzott arcfeltöltésen, brazil fenékemelésen át sok más beavatkozásig, így szinte az egész testét megváltoztatta.

Mickey Rourke

Beavatkozások: öt orrplasztika, állimplantátum, ajakimplantátum, arcimplantátum, hajbeültetés, szemhéjfelvarrás, arcfelvarrás, kollagéninjekciók.

Mickey Rourke 1989-ben és 2022-ben (Kép: Getty Images/nlc)

Mickey Rourke amerikai színész, bokszoló, forgatókönyvíró több rossz döntést is hozott a plasztikai sebészet területén, amelyek egykor szebb napokat látott külsejébe kerültek. A 70 éves Rourke a hajátültetés és a szemhéjplasztika mellett egy borzalmas arcfelvarráson is átesett, amitől egészen természetellenes megjelenést kapott az arca.

Priscilla Presley

Beavatkozások: arcfelvarrás, szemhéjfelvarrás, orrplasztika, botox.

Priscilla Presley 1980-ban és 2022-ben (Kép: Getty Images/nlc)

Priscilla Presley amerikai üzletasszony és Elvis Presley egykori felesége különböző beavatkozásokon esett át. A ma már 77 éve Priscilla bevallotta, hogy az egyik szilikonos arcfeltöltés alkalmából félrekezelték, ami katasztrofális hatással volt az arcára. Emellett többször kapott lézer- és botoxkezelést is, aminek az eredménye az arca viaszos kinézete lett.

Melanie Griffith

Beavatkozások: szemhéjplasztika, arcfelvarrás, botox, kollagéninjekciók, zsírleszívás, szemhéjplasztika, ajaktöltés.

Melanie Griffith 1990-ben és 2022-ben (Kép: Getty Images/nlc)

A 65 éves Melanie Richards Griffith amerikai színésznő és filmproducer az 50-es évei közepén-végén belekóstolt a plasztikai műtétekbe. Sajnos az eredmény egy rémálom volt – ezt maga Griffith is elismerte. A média és a nyilvánosság számos negatív reakciója után Griffith úgy döntött, hogy új plasztikai sebész segítségét kéri, hogy visszafordítsa az arcán okozott károk egy részét.

Donatella Versace

Beavatkozások: botox, lézeres kezelések, számos arcfelvarrás, ajaktöltés, orrplasztika.

Donatella Versace 1999-ben és 2022-ben (Kép: Getty Images/nlc)

Donatella Versace divattervező és a néhai Gianni Versace testvére közismert arról, hogy extrém módon túlzásba viszi a plasztikai műtéteket. A 67 éves olasz üzletasszony számos elfuserált esztétikai műtéten és kezelésen esett át, jól látható, hogy az arca az évek során számos változáson ment keresztül. Versace a botoxtól kezdve a lézeres kezeléseken, kollagéninjekciókon át az arc-, szem- és szemöldökfelvarrásig mindenféle műtéten átesett már. Az egykor gyönyörű Donatella túlzásba vitt plasztikai műtétek terén túl messzire ment ahhoz, hogy bármelyik sebész helyre tudja hozni az arcát.

Via

Exit mobile version