nlc.hu
TV-sztárok

Sztárösszeesküvés-elméletek

Minden idők legfurcsább sztárösszeesküvés-elméletei

Ha a sztárvilágról van szó, az emberek fantáziája nagyon könnyen beindul...

Amióta világ a világ, összeesküvés-elméletek léteznek, ráadásul a hírességeknek nem kedvez, hogy folyamatosan reflektorfényben vannak, így sokkal könnyebb róluk furcsa, mulattató, vagy éppen döbbenetes teóriákat kitalálni – ezekből szemezgettünk. 

The Beatles

Fotó: Getty Images/David Redfern

Keanu Reeves, a vámpír

Tény, hogy a most 58 éves Keanu Reeves valóban úgy néz ki, mint pályája kezdetén, viszont egyes konteók szerint ez nem véletlen, ugyanis halhatatlan. Olyannyira elterjedt ez a vélekedés, hogy egy külön weboldal is született a bizonyítására, ez a keanuisimmortal.com, ahol hosszasan, képeken keresztül mutatják be a szembetűnő hasonlóságot az 1530-as évek óta.

Keanu Reeves

Fotó: Getty Images/Jon Kopaloff

Az is alátámasztja a különös összeesküvés-elméletet, hogy kísértetiesen hasonlít Paul Mounet-ra, a francia színészre, aki 1922-ben halt meg, de akinek a holttestét sosem találták meg – sokan azt gondolják, hogy Mounet és Reeves egy és ugyanaz a személy. 

A robot-hasonmás Eminem 

Azt szokták mondani, hogy akinek egyszer halálhírét keltik, az jó sokáig fog élni. Ha ez igaz, Eminem biztosan kimaxolja, amit csak lehet, ugyanis a rajongói szerint a rapper 2006-ban meghalt egy autóbalesetben, és azóta egy robot-hasonmása vette át a helyét.

Eminem

Fotó: Getty Images/Paul Archuleta

Mindezt arra alapozzák, hogy feltűnően megváltozott az arcszerkezete és a hangszíne, illetve készült vele egy interjú is, ahol egy pillanatra lefagyott és a távolba révedt. A konteó-hívők szerint egyértelmű jele annak, hogy a robotnak újra kellett indítania a rendszert. Hasonló elmélet egyébként Beyoncé-ról is terjed. 

A The Beatles sosem létezett 

A The Beatlesről megannyi teória látott világot a ‘60-as évek óta, de talán a leghajmeresztőbb, hogy valójában a zenekar nem is létezett. John Lennont, Paul McCartney-t, George Harrisont és Ringo Starrt az elképzelések szerint színészek alakították, akik folyamatosan cserélődtek az évek során.

The Beatles

Fotó: Getty Images/V&A Images

A szkeptikusok úgy vélik, hogy a fotóik alapján számos eltérés található a tagok megjelenésében, ami abból adódik, hogy nem ugyanazokkal a személyekkel dolgoztak. 

A Michael Jackson alteregó 

Michael Jackson él, igen, ezt tudjuk, ahogyan Elvis, a Kennedy-fivérek vagy éppen Marilyn Monroe is, viszont nem a saját bőrében, hanem a nővére, LaToya Jacksonéban.

Michael és LaToya Jackson

Fotó: Getty Images/L. Cohen

Többen feltételezik, hogy LaToya és Michael ugyanaz a személy, a felvetést pedig arra alapozzák, hogy nagyon kevés olyan kép készült, amin ketten együtt szerepelnek, emellett feltűnő a kettejük közötti a hasonlóság is. 

Katy Perry egy halott kislány 

1996-ban, pontosan karácsony napján holtan találták a 6 éves JonBenét Ramsey-t a család pincéjében, de az, hogy mi történt vele, soha nem derült ki. Felmerült, hogy a szülők állnak a háttérben, aki zsarolólevéllel próbálták magukról elterelni a gyanút, sőt, a kislány bátyját is meggyanúsították, viszont senkire nem tudták a bűncselekményt rábizonyítani. Itt jön képbe Katy Perry, aki meglehetősen hasonlít a kislányra nagy szemeivel.

Katy Perry

Fotó: Getty Images/Eric McCandless

Az elképzelés szerint JonBenét-t nem gyilkolták meg, hanem időközben felnőtt, és Katy Perry néven karriert csinált. Az más kérdés, hogy azt senki nem tudja megmagyarázni, hogy a köztes időben vajon hol volt és miért folyt éveken keresztül nyomozás a kislány halálának ügyében. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top