nlc.hu
TV-sztárok

Háromévesen fogadták örökbe Kisari Zalánt

Háromévesen fogadták örökbe a Gólkirályság sztárját, Kisari Zalánt

Sokáig gondolkozott rajta, hogy vajon miért adta örökbe az anyja, de ma már nem foglalkoztatja a kérdés.

A Gólkirályság színésze, Kisari Zalán örökbefogadott gyerek: viszonylag korán megtudta, hogy a szülei nem a vér szerinti szülei, ezért sokáig évődött rajta, hogy vajon miért mondott le róla az édesanyja. Most már teljesen másképp látja a helyzetét, örül, hogy ilyen szerető családba került.

Kisari Zalán

Fotó: RTL

„Édesapám, Kisari Zoltán Ostoros polgármestere volt 25 éven át 2015-ig, a haláláig, édesanyám pedig védőnőként dolgozott. Volt egy 18 és egy 19 éves lányuk, amikor engem magukhoz vettek. (…)Édesanyám gyakran olvasott fel a Nekem két születésnapom van című gyerekkönyvből, amelynek főszereplőjét szintén örökbe fogadták. Így vezetett rá gyengéden és tele szeretettel, és azt mondta, engem nem a hasában, hanem a szíve alatt hordott ki. Egyébként emiatt nekem is két születésnapom van, az egyik május 16., amikor 1992-ben világra jöttem, és január 18., amikor a szüleim magukhoz vettek” – mondta a Story magazinnak a színész.

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top