nlc.hu
TV-sztárok

VV11: VV Kriszta a győztes

VV Kriszti lett a ValóVilág11 győztese – elárulta, mihez kezd a 36 millióval

Melinával és Ricóval küzdött meg a döntőben a fődíjért.

Véget ért vasárnap este a ValóVilág 11. évada. VV Kriszti (Karnics Kriszta) bizonyult a nézők által legkedveltebb játékosnak, így 36 millió forinttal lett gazdagabb. A VV-győztes 105 napot töltött bent a luxusbörtönben.

VV Kriszti,

VV Kriszti mindent vitt – Fotó: Sajtóklub

A VV11 vasárnap esti Fináléjában a 23 éves, Budapesten élő, egyedülálló, pincérnőként dolgozó VV Kriszti – aki egyébként az Éjjel-Nappal Budapest című sorozatban is szerepelt – 20 százalék különbséggel diadalmaskodott VV Melina felett és lett boldog tulajdonosa a mesés fődíjnak. A nézők szavazatai alapján VV Rico lett a ValóVilág 11. bronzérmese.

VV Kriszti még a döntő előtt, egy exkluzív interjúban árulta el, hogy mit tenne a főnyereménnyel, ha ő nyerne. Elmondása szerint az egész világot boldoggá tenné, ha ő lenne a VV11 győztese: „Konkrétan, amire költeném, az a saját magamba fektetett energia és azok a tanulások vagy tanulmányi folyamatok, amikből én az életemnek a hátralévő részében meg fogok tudni élni és olyan feladatokat végezni, ami engem éltet, amit én szeretek csinálni, és amit szeretek az embereknek átadni, és ők is szeretik, amit én csinálok. Szóval mindenki jól jár, és boldog az egész világ”.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top