nlc.hu
TV-sztárok

Szegvári Katalin akkor és most

Így néz ki most a legendás tévés, a 75 éves Szegvári Katalin – Erős Antóniával pózol címlapon

Kollégákból barátnők lettek.

Legalább húsz éve jóban van Szegvári Katalin és Erős Antónia. A Meglepetés magazinnak elárulták, hogyan kerültek közeli kapcsolatba egymással.

Szegvári Katalin

Szegvári Katalin (b) Márkus Lászlóval és a színművész édesanyjával 1982-ben – Fotó: Fortepan / Bakos László

Első és meghatározó találkozásuk a 2000-es évek elejére datálható. „Akkoriban a szegedi egyetem pesti karán tanítottam média szakos fiatalokat. Az egyik órán Erős Antónia tehetségére, profizmusára hívtam fel a figyelmüket, mivel őt tartottam a kereskedelmi televíziózás legnagyobb felfedezettjének. (…) Az óra végén megbeszéltük, hogy a következő alkalommal mindenki hoz magával egy interjúalanyt. Legnagyobb meglepetésemre az egyik diákom Erős Antóniával érkezett. Akkor találkoztunk először személyesen, és azonnal közös hullámhosszra kerültünk” – mesélte Szegvári Katalin.

Erős Antónia,

Erős Antónia a műsorvezető-társával, Szellő Istvánnal – Fotó: Sajtóklub

Erős Antónia bevallotta, fiatalon Szegvári Katalin riportjain nőtt fel. „Kati pontosan olyan volt az életben, mint egykoron a televízióban. Erőt és határozottságot sugallt” – jegyezte meg. A jól sikerült megismerkedés után Katalin és Antónia újra találkoztak, de már kettesben. Ezután havonta egyszer összeültek egy kötetlen, laza beszélgetésre.

A barátnők arról is beszéltek a Meglepetés magazinnak adott közös interjúban, hogy ugyan nincsenek napi kapcsolatban, de tudnak egymás munkájáról, családjáról. „Antónia egy olyan ember az életemben, akit közel érzek magamhoz, és ehhez nem kell hetente találkoznunk” – jelentette ki Szegvári Katalin. Erős Antónia pedig úgy érzi, kölcsönös az egymás iránti szeretet és tisztelet, és ez már így marad életük végéig.

Bővebben a legfrissebb Meglepetés magazinban, amely ezen a héten dupla címlappal jelent meg!

Meglepetés magazin

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top